ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα top αντηλιακά σε spray, για εσάς που δεν σας αρέσουν οι βαριές υφές


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2022

Τα top αντηλιακά σε spray, για εσάς που δεν σας αρέσουν οι βαριές υφές
Pexels
Μήπως σκέφτεστε αυτό το καλοκαίρι να επενδύσετε σε ένα αντηλιακό σε μορφή spray για περισσότερη ευκολία; Είστε στο κατάλληλο άρθρο

H ευκολία ειδικά το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι το ζητούμενο. Η εφαρμογή του αντηλιακού ομολογουμένως μπορεί να γίνει κουραστική αλλά σας έχουμε τη λύση και δεν είναι άλλη από τα αντηλιακά σε μορφή spray.

Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν οι βαριές υφές των αντηλιακών και ενοχλείστε με τα λευκά υπολείμματα τότε είναι ένας ακόμη πολύ καλός λόγος για να δοκιμάσετε αντηλιακό σε μορφή spray. Οι αγαπημένες μας εταιρίες έχουν λανσάρει ήδη αντηλιακά σε spray και μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Τα περισσότερα είναι αδιάβροχα, έχουν ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα (σαν να μη φοράτε καθόλου αντηλιακό), χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, προσφέροντας μία αίσθηση δροσιάς στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μάλιστα δεν θα χρειάζεται να τα απλώνετε με τις ώρες αφού μερικοί ψεκασμοί αρκούν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο και το σώμα.

Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες προτάσεις για αντηλιακά σε spray:

Lancaster Sun Protective Water SPF50

Jenny.Gr

Avène Very High Protection Spray SPF50+

Jenny.Gr

La Roche-Posay Anthelios Sun Protection Face Mist SPF50

Jenny.Gr

Bioderma Photoderm Light Sunscreen Spray SPF50+

Jenny.Gr

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water SPF50

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.