ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Υγιές και λαμπερό πρόσωπο για το καλοκαίρι - Η θεραπεία με ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη ημέρα


Σταυρούλα Γιαννούλη

22 Μαΐου 2022

Υγιές και λαμπερό πρόσωπο για το καλοκαίρι - Η θεραπεία με ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη ημέρα
Pexels
Περνά γρήγορα ο καιρός. Φτάσαμε σε ένα πολλά υποσχόμενο καλοκαίρι μετά από έναν ακόμα χειμώνα που δοκίμασε τις αντοχές μας αλλά και το δέρμα μας

Ατέλειωτες ώρες με την προστατευτική μάσκα, ελλιπής αντηλιακή προστασία, μη σχολαστικός καθημερινός καθαρισμός, απουσία ενυδάτωσης. Το δέρμα δεν θέλει πολύ για να δείξει την αγανάκτησή του.

Ένας βαθύς καθαρισμός είναι το μεγαλύτερο δώρο στην ταλαιπωρημένη σας επιδερμίδα και θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητά σας πριν αφεθείτε στον ήλιο και το αλάτι. Έχω μιλήσει πολλές φορές μέσα από άρθρα μου, για την αξία της επένδυσης στην ομορφιά. Για την δύναμη των δραστικών λύσεων που μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα ορατά αποτελέσματα.

To Carbon Peeling είναι η θεραπεία που θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να αναπνεύσει και να λάμψει λίγο πριν το καλοκαίρι. Ευρύτατα διαδεδομένο στο εξωτερικό, το Carbon Peeling βασισμένο στη δύναμη του υγρού άνθρακα, μπορεί να αποτελέσει σωτήρια λύση, αν νιώθετε το δέρμα σας βαρύ, κουρασμένο, θαμπό, με τάση λιπαρότητας. Από την πρώτη του κιόλας εφαρμογή, το Carbon Peeling δείχνει την σπουδαία δουλειά που κάνει στο δέρμα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μια λεπτή στρώση μάσκας υγρού άνθρακα εφαρμόζεται στο δέρμα και στη συνέχεια, λέιζερ. Το Carbon Peeling αποτοξινώνει την επιδερμίδα, διεγείρει τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του δέρματος αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα και τα νεκρά κύτταρα, μειώνει την ακμή και τους διεσταλμένους πόρους, μειώνει ορατά την λιπαρότητα ενώ λειαίνει το δέρμα, χαρίζοντάς του λάμψη και μια διαρκή αίσθηση αναζωογόνησης.

Jenny.Gr

Δύο έως έξι θεραπείες είναι ικανές να χαρίσουν στο δέρμα ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μία από την άλλη θα πρέπει να απέχουν 2 με 3 εβδομάδες ώστε να μπορέσει να καταστεί εφικτή η αναγέννηση της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Η αποδοτικότητα της θεραπείας είναι σε συνάρτηση με την ποιότητα αλλά και τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Το Carbon Peeling είναι ένα δώρο σε ένα δέρμα που προσπάθησε να αντέξει πολλά τον χειμώνα που πέρασε. Αξίζει την επιβράβευση για την υπομονή του και μια βαθιά ανάσα ανακούφισης και αναζωογόνησης. Ο βαθύς καθαρισμός είναι ό,τι χρειάζεται το δέρμα για να λάμψει πραγματικά. Να θυμάστε ότι τα προϊόντα makeup δεν μπορούν να αποδώσουν, αν η επιδερμίδα σας είναι διψασμένη για ενυδάτωση. Χαρίστε της αυτό που της αξίζει και επενδύστε σε λύσεις διαρκείας.

Jenny.Gr

Πολλές φορές με ρωτούν ποιο είναι το μυστικό για μια λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα, χωρίς λιπαρότητα. Το μυστικό βρίσκεται στη συστηματική φροντίδα και στην βοήθεια των ειδικών που μπορούν να καταλάβουν αμέσως τις ανάγκες του δέρματός σας με μια ματιά. Εμπιστευτείτε τους, όπως θα εμπιστευόσασταν τον πιο ειλικρινή φίλο σας.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.