ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 skincare tips που θα μεταμορφώσουν άμεσα την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

28 Μαΐου 2022

5 skincare tips που θα μεταμορφώσουν άμεσα την επιδερμίδα σας
Pexels
Θέλετε λαμπερό δέρμα; Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να δείτε διαφορά στην επιδερμίδα σας

Ας το παραδεχτούμε, η περιποίηση της επιδερμίδας φαντάζει πολλές φορές ένα δύσκολο project αλλά αν υιοθετήσετε ορισμένες απλές συνήθειες, θα έχετε σίγουρα αποτελέσματα. Ποια είναι αυτά;

Μην αμελείτε το toner

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, το serum και την ενυδατική, ενδιάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο step, πρέπει να εντάξετε και το toner. Ουσιαστικά αυτό είναι το προϊόν που βοηθάει στη σωστή δράση της κρέμας που εφαρμόζετε.

Υπενθυμίζουμε το λαιμό και το ντεκολτέ

Όλες το γνωρίζουμε, αλλά λίγες το εφαρμόζουμε. Η skincare περιποίηση δε σταματά στο πρόσωπο, συνεχίζει στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ.

Ενυδατώνουμε καθημερινά και τα χέρια

Ιδανικά, αφήστε την ενυδατική χεριών, στο κομοδίνο σας. Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε απλώστε μία γενναιόδωρη ποσότητα και κάνετε απαλό μασάζ.

Η μάσκα γίνεται εβδομαδιαία συνήθεια

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πιο Googled trend.Πλέον κάνουμε focus στο λαμπερό, υγιές πρόσωπο και ξεχνάμε τα βαριά μακιγιάζ και τις υπερβολές. Η μάσκα είναι το προϊόν που χαρίζει τη λάμψη που χρειαζόμαστε. Αρκεί να βρούμε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες.

Καθαρισμός προσώπου

Εκτός από τον καθημερινό, πρωινό και βραδινό καθαρισμό που κάνουμε, κανονίζουμε μέσα στο χρόνο, ιδανικά δύο φορές να επισκεπτόμαστε αισθητικό και να κάνουμε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS