ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα face oils που θα χαρίσουν μια μοναδική λάμψη στο δέρμα σας


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2022

Τα face oils που θα χαρίσουν μια μοναδική λάμψη στο δέρμα σας
Τα face oils που θα χαρίσουν βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα σας

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούμε συστηματικά μια skincare routine και να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα.

Οι λεπτές γραμμές, η θαμπάδα και η κούραση διαγράφονται στην επιδερμίδα μας και όλοι οι skincare experts τονίζουν ότι πρέπει να ανανεώνουμε τη ρουτίνα ομορφιάς μας. Υπάρχουν βέβαια και περίοδοι που το δέρμα μας χρειάζεται μια ενισχυμένη δράση και η beauty αγορά (πιστέψτε με) έχει φροντίσει και γι’ αυτό!

Ναι, μία απλή ενυδατική βοηθάει την επιδερμίδα σας αλλά ένα face oil την ανανεώνει ριζικά. Πρόκειται για θρεπτικά έλαια προσώπου που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και λάμψη που θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

Jenny.Gr
pixels

Αν ακόμη δεν τα έχετε προσθέσει στη καθημερινή σας ρουτίνα, αν μάθετε πόσα οφέλη έχουν ίσως αναθεωρήσετε. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα face oils που κυκλοφορούν για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Τα έλαια δημιουργούν ένα «φράγμα» πάνω από την επιδερμίδα, επιτρέποντας στα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν καλύτερα στο δέρμα σας. Οι skincare experts αναφέρουν ότι η καλύτερη εφαρμογή γίνεται σε νωπό και καλά ενυδατωμένο δέρμα.

Τέλος, τα έλαια είναι πολυχρηστικά καθώς εκτός από το δέρμα σας μπορείτε να τα εφαρμόσετε στα μαλλιά σας, στα νύχια και τα φρύδια σας. 3 σε 1, λοιπόν…τι καλύτερο;

Huile Prodigieuse Néroli Oil, Luxe

Jenny.Gr

Anti-Oxidant+ Facial Oil: Borago, Rosehip, Buckthorn, GROWN ALCHEMIST

Jenny.Gr

Blue Orchid Treatment Oil, CLARINS

Jenny.Gr

Beessential Oil Apivita

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.