ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έχετε λιπαρό δέρμα; Aυτά είναι τα καλύτερα tips για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

13 Ιουνίου 2022

Έχετε λιπαρό δέρμα; Aυτά είναι τα καλύτερα tips για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές για το λιπαρό σας δέρμα

Το καλοκαίρι, ο υδράργυρος «χτυπάει κόκκινο», η ζέστη είναι ανυπόφορη για όλους και αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα αφού η ανεπιθύμητη γυαλάδα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ποια είναι τα tips που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε μέσα στον καλοκαιρινό καύσωνα;

Ακόμη και το καθαριστικό εξειδικεύεται στον τύπο επιδερμίδας της κάθε γυναίκας! Αν έχετε, λοιπόν, λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό που περιέχει σαλικυλικό οξύ. Αυτό θα καταπολεμήσει τα σπυράκια και θα καθαρίσει την υπερβολική λιπαρότητα, ανοίγοντας παράλληλα τους πόρους της επιδερμίδας.

Κι εδώ πρέπει να καταρρίψουμε τον μύθο που θέλει πολλές γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα να μη χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο επιδεινώνουν την έκκριση σμήγματος. Μπορείτε να επιλέξετε λοιπόν, άφοβα ενυδατικά προϊόντα με ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση, που θα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει.

Μην ξεχνάτε το αντηλιακό - βασικό και απαραίτητο για κάθε γυναίκα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα αντηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες, που χάρη στην ειδική σύνθεσή του, θα απορροφήσει το σμήγμα και θα αποτρέψει την εμφάνιση της ενοχλητικής γυαλάδας στη διάρκεια της μέρας.

TAGS