ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2022

Τα καλύτερα tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι
Είναι κάθε μέρα μια "κακή ημέρα για τα μαλλιά σας"; Αν τα προβλήματά σας προέρχονται από τα ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να τα βοηθήσετε

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι είναι η τέλεια ευκαιρία να χαρίσετε extra λάμψη στα μαλλιά σας.

Μια καλύτερη μάρκα ενυδάτωσης.

Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα, που γράφουν ότι, θα σας χαρίσουν ενυδατωμένα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, όμως θα μπορούσαν να μην φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Καλό είναι λοιπόν, να ψάχνετε για προϊόντα με φυσικά προϊόντα, όπως το ελαιόλαδο ή τη γλυκερίνη, και τη σορβιτόλη και να μείνετε μακριά από τα σαμπουάν με ορυκτέλαιο και βαζελίνη, τα οποία κρατούν την υγρασία και δεν ενυδατώνουν την τρίχα.

Θερμότητα: Φίλος ή Εχθρός;

Η θερμότητα είναι ακόμα ο καλύτερος τρόπος, για να αποκτήσετε κομψά και λεία μαλλιά. Όμως, πρέπει γνωρίζετε τη ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τους στεγνωτήρες και από τα σίδερα. Για να προστατεύεστε τα μαλλιά σας, απλώστε μια μάσκα ενώ είναι ακόμα βρεγμένα και θα ενυδατώσει τις τρίχες σας.

Jenny.Gr

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στον ύπνο.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας καλά, ακόμη και ενώ κοιμάστε. Πριν πέσετε στο κρεβάτι ξεμπερδέψτε τα με μία βούρτσα, ώστε να βοηθήσετε τα έλαια να απλωθούν στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αν έχετε μακριά μαλλιά, μπορείτε να τα πιάσετε σε ένα χαλαρό κότσο, ή να τα πιάσετε με μια γραβάτα, ώστε να μη σπάσουν κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αν έχετε κοντά, είναι καλό να κοιμηθείτε σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη, που προκαλεί λιγότερη τριβή.

Γίνετε αισθητικοί στη κουζίνα σας.

Φτιάξετε τη δική σας μάσκα μαλλιών, αναμειγνύοντας μέλη με ίση ποσότητα ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Τρίψτε τη μάσκα ομοιόμορφα μέσα από τα μαλλιά σας, και στη συνέχεια, τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη για 30 λεπτά. Ξεπλύνετέ τα με σαμπουάν και βάλτε μια μαλακτική. Κάντε το τουλάχιστον μία φορά το μήνα, ή κάθε εβδομάδα, αν μπορείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.