ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό το καλοκαίρι αποχαιρετάμε τις κηλίδες με τη best -seller skincare σειρά


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2022

Αυτό το καλοκαίρι αποχαιρετάμε τις κηλίδες με τη best -seller skincare σειρά
Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε την skincare routine σας με την υπέροχη σειρά Vinoperfect της Caudalie

H καθημερινή φροντίδα και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Έτσι για να έχετε κάθε μέρα μια φρέσκια επιδερμίδα, πρέπει να ακολουθήσετε τόσο τα βασικά βήματα για τη ρουτίνα ομορφιάς σας όσο και να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα.

Λεπτές γραμμές, θαμπή όψη, κηλίδες - το δέρμα μας αλλάζει αλλά εμείς είμαστε εδώ για να δράσουμε. Σύμφωνα λοιπόν με τους skincare experts η επιδερμίδα έχει άλλες ανάγκες κάθε δεκαετία από αυτές που είχε στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας και να αποκτήσετε μια λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα χωρίς σημάδια και κηλίδες.

Κάνοντας μια έρευνα στη beauty αγορά ανακαλύψαμε τη best - seller σειρά κατά των κηλίδων, την Vinoperfect της Caudalie.

Από όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας οι κηλίδες αποτελούν το τρίτο σημαντικότερο θέμα που απασχολεί τις γυναίκες, μετά τη σύσφιξη και την ακμή. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αυτό με φυσικό τρόπο, η Caudalie δημιούργησε το 2005 το Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting. Αυτό το προϊόν, που είναι N°1 στα φαρμακεία της Γαλλίας, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τη φυσικότητα και είναι η λύση για τις κηλίδες οποιασδήποτε προέλευσης, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Aξίζει να σημειώσουμε ότι πωλείται ένας ορός κάθε 30 δευτερόλεπτα.

Η αποτελεσματικότητα του Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting είναι κλινικά αποδεδειγμένη και στους 6 φωτότυπους επιδερμίδας και σε όλους τους τύπους κηλίδων. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες. Ακόμη, ενδείκνυται για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Το κύριο συστατικό της σύνθεσης αυτού του best-seller προϊόντος είναι η Βινιφερίνη, ένα πατενταρισμένο από τα εργαστήρια της Caudalie δραστικό συστατικό .
Αυτή η φυσική αντιοξειδωτική ουσία περιέχει πολυφαινόλες που βρίσκουμε στον χυμό του αμπελιού, ρυθμίζει τη διαδικασία του χρωματισμού και περιορίζει την υπερβολική παραγωγή μελανίνης. Έχει αποδειχτεί ότι η Βινιφερίνη αναστέλλει σημαντικά τη δράση της Τυροσινάσης, που ευθύνεται για την παραγωγή της μελανίνης. Το ανασταλτικό της αποτέλεσμα είναι 4 φορές υψηλότερο από αυτό του κοχικού οξέος και 62 φορές υψηλότερο από αυτό του ασκορβικού οξέος.

Απο ποια προϊόντα αποτελείται η σειρά Vinoperfect;

Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting

Jenny.Gr

Το N°1 προϊόν κατά των κηλίδων στη Γαλλία που διορθώνει όλους τους τύπους κηλίδων, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Vinoperfect Concentrated Brightening Glycolic Essence

Jenny.Gr

Εμπνευσμένη από την Ασία, μεταξύ λοσιόν και ορού, μια τελετουργία λάμψης που φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας, με κύρια συστατικά το γλυκολικό οξύ και τη λευκή παιώνια

Vinoperfect Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream

Jenny.Gr

Νυχτερινή φροντίδα επανόρθωσης με γλυκολικό οξύ για ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο.

Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer

Jenny.Gr

Κρέμα ημέρας oil-free, πλούσια σε νιασιναμίδη, για ομοιόμορφο και άμεσα πιο φωτεινό τόνο, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Vinoperfect Glycolic Peel Mask

Jenny.Gr

Μάσκα κατά της θαμπής όψης που απολεπίζει ήπια την επιδερμίδα και ενισχύει τη φωτεινότητά της μέσα σε 10 λεπτά.

Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream

Jenny.Gr

Διορθώνει τις κηλίδες, προστατεύει και θρέφει για χέρια ορατά πιο όμορφα, χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε να συνδυάσετε την παραπάνω σειρά της Vinoperfect με το πρώτο προϊόν της αντηλιακής επανάστασής της,
τη Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+ .

Το Εργαστήριο Σχεδιασμού Φυσικής Φόρμουλας της Caudalie απάντησε στην πρόκληση να δημιουργήσει ένα αντηλιακό υψηλής προστασίας με πανάλαφρη υφή και ταυτόχρονα αόρατη πάνω στην επιδερμίδα. Ευχάριστο στην εφαρμογή, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιείται αμέσως μετά από τη ρουτίνα περιποίησής σας, αλλά και ως βάση μακιγιάζ προστατεύει αποτελεσματικά από τις βλάβες του ήλιου (UVA, UVB, φωτογήρανση). Επίσης, είναι πλούσιο σε ένα πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό σύμπλοκο με πολυφαινόλες, μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση.

Jenny.Gr

Προστατεύει την επιδερμίδα ενώ σέβεται το περιβάλλον. Η βάση της σύνθεσης περιέχει υψηλό ποσοστό βιοδιασπώμενων συστατικών και είναι δοκιμασμένα μη τοξική για το θαλάσσιο οικοσύστημα και η συσκευασία της από ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό στοχεύει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Tip: Για το τέλειο μαύρισμα χωρίς καφέ κηλίδες και πανάδες;

Πριν τη χρήση του αντηλιακού, απλώστε το Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting Caudalie. To αποτέλεσμα είναι προστατευμένη επιδερμίδα με φωτεινό μαύρισμα, χωρίς κηλίδες.

Τα ορατά αποτελέσματα κατά των κηλίδων μπορείτε να τα δείτε με γυμνό μάτι από τις πρώτα κιόλας εβδομάδες! Χαρίστε λοιπόν στην επιδερμίδα σας ζωντάνια, λάμψη και ομοιόμορφη υφή με τη σειρά Vinoperfect.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.