ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι χρήσεις του serum που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα


Ελένη Τσούτση

17 Ιουλίου 2022

Οι χρήσεις του serum που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα
Το serum πλέον έχει μία θέση σε κάθε νεσεσέρ αφού οι περισσότερες γυναίκες το λατρεύουν

Αν πάμε ένα βήμα παραπέρα και ξεφύγουμε από την κλασική χρήση του ορού, serum τότε θα διαπιστώσουμε ότι είναι ένα προϊόν το οποίο μας βοηθάει ιδιαίτερα και στο μακιγιάζ.

Προσωπικά, το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ μου. Όταν δεν έχω μαζί μου το primer ή απλά έχει τελειώσει, εφαρμόζω στο πρόσωπό μου μία δόση serum. Αφήνω την υγρασία να απορροφηθεί και συνεχίζω με το μακιγιάζ μου. Οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζεται άψογα στο πρόσωπό μου, ενώ μπορώ κι εγώ να του δουλέψω σωστά, αφού το δέρμα μου είναι ενυδατωμένο.

Επιπλέον, για τα πρωινά looks που δεν θέλω έντονο αποτέλεσμα, αναμειγνύω μία δόση serum με την αντηλιακή μου κρέμα που περιέχει χρώμα ή με το foundation. Αναμειγνύω τα δύο προϊόντα μαζί και τα απλώνω στο πρόσωπό μου με πινέλο ή σφουγγαράκι. Το αποτέλεσμα είναι μία φυσική και super λαμπερή βάση, ιδανική για πρωινά looks αλλά και βραδινά, όταν θέλω απαλό αποτέλεσμα.

Τέλος, χρησιμοποιώ τον ορό και όταν θέλω να κάνω πιο απαλό το μακιγιάζ μου. Μου έχει τύχει πολλές φορές όταν τελειώνω το μακιγιάζ, να διαπιστώνω ότι η βάση είναι έντονο στο πρόσωπό μου. τότε λοιπόν με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζω serum και στη συνέχεια με ένα καθαρό χαρτομάντηλο τραβάω την υγρασία αλλά και την περιττή βάση. Αμέσως το αποτέλεσμα δείχνει πιο φυσικό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums της αγοράς και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

TAGS