ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Billie Eilish μοιράζεται όλα τα μυστικά της για καθαρή επιδερμίδα στο πιο fun skincare tutorial


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2022

Η Billie Eilish μοιράζεται όλα τα μυστικά της για καθαρή επιδερμίδα στο πιο fun skincare tutorial
Η Billie Eilish μας δείχνει αναλυτικά όλα τα βήματα της καθημερινής της ρουτίνας ομορφιάς, με τον δικό της απολαυστικό τρόπο

Το skincare δεν είναι απλά μια περιποίηση της επιδερμίδας κατά την οποία ακολουθούμε ορισμένα βήματα. Έχει εξελιχθεί σε μια ιεροτελεστία και ένα καθημερινό δώρο χαλάρωσης που κάνουμε στον εαυτό μας. Ακριβώς έτσι το βλέπει και η Billie Eilish, η οποία εν μέσω μιας απαιτητικής περιοδείας, δεν αμελεί ποτέ την αγαπημένη της ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά η Eilish αναφέρει στο tutorial που ανέβασε η Vogue: «Bρίσκω γαλήνη στο skincare και με επαναφέρει. Νιώθω υπέροχα όταν το κάνω. Το να φροντίζεις το δέρμα σου είναι τόσο σημαντικό». Η Eilish είναι από τα beauty icons της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει για το μοναδικό της προσωπικό στιλ και τα ιδιαίτερα looks που δοκιμάζει τόσο στο μακιγιάζ της όσο και στο στιλ της.

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στην Vogue, αποφεύγει τη γλουτένη και τα γαλακτοκομικά για να έχει μια καθαρή επιδερμίδα, ενώ είναι πιστή στα προϊόντα που της έχει προτείνει η δερματολόγος της.

Όταν αφιερώνει χρόνο στο skincare, αισθάνεται αναζωογονημένη και χαλαρώνει μετά από αρκετά απαιτητική ημέρα με συναυλίες. Μια συμβουλή που δίνει στις γυναίκες είναι να χρησιμοποιούν κρύο νερό όταν καθαρίζουν το δέρμα τους.

Δείτε όλα τα βήματα της ρουτίνας της στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.