ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Selena Gomez μας δείχνει την πρωινή skincare routine της για τέλεια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

21 Ιουλίου 2022

Η Selena Gomez μας δείχνει την πρωινή skincare routine της για τέλεια επιδερμίδα
Στον λογαριασμό της στο TikTok, η Selena Gomez αποκάλυψε όλα τα βήματα που ακολουθεί κάθε πρωί για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Όλες οι αγαπημένες μας celebrities έχουν τα δικά τους μυστικά περιποίησης ώστε να διατηρούν μέσα στα χρόνια μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Η Selena Gomez είναι μία από αυτές και μάλιστα, μοιράστηκε όλα όσα ακολουθεί πιστά κάθε πρωί με το κοινό της στο ΤικΤοκ.

«Πρωινή ρουτίνα πριν το μακιγιάζ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της και έδειξε μέσα σε λίγα δεύτερα τόσο τα βήματα του πρωινού skincare όσο και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Η Gomez ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της και εμφανίστηκε στη κάμερα με τα αγαπημένα της eye patches κάτω από τα μάτια για να έχει ένα ξεκούραστο βλέμμα.

Έπειτα, εφάρμοσε σε όλο της το πρόσωπο την ενυδατική της κρέμα και φυσικά δεν ξέχασε να ενυδατώσει και το σώμα της. Έβαλε στα μαλλιά της ένα σπρέι και τα χτένισε προς τα πίσω, εφάρμοσε μια μάσκα χειλιών και στη συνέχεια λειαίνει τα μαλλιά της με λίγη κρέμα «Smooth and Shine» από την εταιρεία Unite.

Εκτός από άλλα beauty brands δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει και τα δικά της Rare skincare προϊόντα, όπως το Gratitude Dewy Lip Balm για να ενυδατώσει και να χαρίσει λάμψη στα χείλη της. Τέλος, χτενίσε τα φρύδια της και βάζει τα χρυσά σκουλαρίκια της και είναι έτοιμη!

@selenagomez Morning routine before make up! @Rare Beauty ♬ my hair - Ariana Grande

Η Selena με απλά και γρήγορα βήματα φρόντισε την επιδερμίδα της ενώ δημιούργησε ένα minimal look που ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Υπέρμαχος του «less is more» μας έπεισε ότι η απλότητα είναι το παν, ειδικά το πρωί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.