ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tips για να μειώσετε τις ρυτίδες στο μέτωπο (και οι 5 καλύτερες κρέμες για αντιγήρανση)


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2022

 Tips για να μειώσετε τις ρυτίδες στο μέτωπο (και οι 5 καλύτερες κρέμες για αντιγήρανση)
Με τα κατάλληλα βήματα όλα είναι εφικτά

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μας έχει ως στόχο να τη διατηρήσουμε νεανική και φρέσκια. Μπορεί οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες να είναι η φυσική εξέλιξη αλλά σίγουρα μπορούμε να τις προλάβουμε, ακολουθώντας τα σωστά βήματα και επιλέγοντας τα κατάλληλα αποτελεσματικά skincare προϊόντα.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι που μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνισή των ρυτίδων και εμείς σας έχουμε τις καλύτερες συμβουλές.

Χαρίστε ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας

Η χρήση μιας καθημερινής ενυδατικής κρέμας που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, θα διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο. Οι λεπτές γραμμές θα γίνουν πιο λείες και πιο μικροσκοπικές. Εφαρμόζουμε πάντα τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας από το πιο λεπτόρρευστο προς το πιο παχύρρευστο. Δηλαδή, η σειρά εφαρμογής είναι πρώτα το πλύσιμο του προσώπου, η τόνωση, το serum και μετά η ενυδατική κρέμα προσώπου.

Extra tip: Αν απλώνετε την ενυδατική από το κέντρο του προσώπου σας προς τα έξω, η ενυδατική απορροφάται περισσότερο στην περίμετρο του προσώπου σας, με αποτέλεσμα να φράξουν οι πόροι στην περιοχή, να εμφανιστεί λιπαρότητα και ακμή. Όταν εφαρμόζετε λοιπόν την ενυδατική κρέμα ημέρας κάντε το ομοιόμορφα, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί ισομερώς σε όλο το πρόσωπό, απλώνοντάς την καλά γύρω από τη γραμμή των μαλλιών. Α, ναι! Και μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε πάντα και το λαιμό σας!

Jenny.Gr

Επιλέξτε ένα serum με βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας από τις επιπτώσεις των των ελεύθερων ριζών. Μπορείτε να εντάξετε στην ρουτίνα σας έναν ορό που βοηθάει στην αποκατάσταση της υγιούς λάμψης και μειώνει τις ρυτίδες. Οι skincare experts προτείνουν να εφαρμόζετε το πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση.

Μην αμελείτε το SPF

Η πρόωρη γήρανση και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία είναι δυο συνυφασμένες έννοιες. Tο αντηλιακό εμποδίζει τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB του ήλιου, οι οποίες προκαλούν καταστροφή στην επιδερμίδα των κυττάρων του. Αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνεται το κολλαγόνο και η ελαστικότητα ενώ παράλληλα να δημιουργούνται σημάδια και δυσχρωμίες.

Βρείτε παρακάτω τα καλύτερα προϊόντα κατά της γήρανσης:

The Renewal Oil​​, La Mer

Jenny.Gr

Midnight Recovery Concentrate, Kiehl's

Jenny.Gr

Κρέμα Revitalizing Supreme Global Anti-Aging, Estee Lauder

Jenny.Gr

Night Cream With Collagen and Woodmallow, Sisley

Jenny.Gr

Protini Polypeptide Cream, Drunk Elephant

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.