ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 αιτίες που ίσως ευθύνονται για τα σπυράκια και δεν γνωρίζατε


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2022

3 αιτίες που ίσως ευθύνονται για τα σπυράκια και δεν γνωρίζατε
Σωστός καθαρισμός, αφαίρεση του μακιγιάζ κάθε βράδυ, απολέπιση και ενυδάτωση -αυτά είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να διατηρείται η επιδερμίδα μας λαμπερή, χωρίς σπυράκια

Παρόλα αυτά, κάποιοι τα κάνουν όλα «σωστά», αλλά εμφανίζουν ατέλειες στο πρόσωπό τους έτσι κι αλλιώς. Μήπως όμως δεν τα κάνουν όλα σωστά; Υπάρχουν κάποιες συνήθειες σας που ίσως ευθύνονται για τα σπυράκια που εμφανίζονται στο πρόσωπό σας.

Jenny.Gr
  • Aλλάζετε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας; Ίσως όχι όσο συχνά πρέπει, καταλήγοντας να δημιουργείτε μόνοι σας μία πηγή βακτηρίων και μικροβίων, έτοιμη να δημιουργήσει σπυράκια στο πρόσωπό σας. Αλλάξτε οπωσδήποτε σεντόνια κάθε λίγες μέρες και τις μαξιλαροθήκες σας μέρα παρά μέρα.
  • Πόσες ώρες περνάτε μπροστά από τον υπολογιστή καθημερινά, δουλεύοντας ή απλά χαζεύοντας στο ίντερνετ. Πόσες φορές πιάνετε σε εκείνο το διάστημα το πρόσωπό σας; Είναι πολλές, οπότε φροντίστε να καθαρίζετε πολύ συχνά το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και φυσικά σταματήστε να αγγίζετε το πρόσωπό σας.
  • Ακριβώς όπως με το laptop σας, έτσι πρέπει να διατηρείτε καθαρό και το κινητό σας, αφού κάθε φορά που μιλάτε έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σας, μεταφέροντας όλα τα μικρόβια που έχει συγκεντρώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.