ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To trick για να ξυπνήσετε το δέρμα σας το πρωί


Ελένη Τσούτση

15 Αυγούστου 2022

To trick για να ξυπνήσετε το δέρμα σας το πρωί
Έχετε κανένα παγάκι στο ψυγείο; Υποθέτουμε ότι καλοκαίρι χωρίς παγάκια δεν γίνεται!

Η περιποίηση προσώπου με παγάκι δεν είναι τόσο διαδεδομένη αλλά μόνο αν την δοκιμάσετε θα δείτε το αποτέλεσμα. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα παγάκι και μερικά λεπτά από το πρωινό σας. Η τεχνική αυτή συσφίγγει το δέρμα με αποτέλεσμα να μην εμφανίζονται ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τρόπος με την χρήση του πάγου, είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές θεραπείας που γίνονται σε ιαματικά λουτρά, όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος.

Jenny.Gr

Ο πάγος έχει την ιδιότητα να σφίγγει το δέρμα, να συρρικνώνει τους πόρους που φαίνονται μεγάλοι. Έτσι θα έχετε ένα φρέσκο και καθαρό δέρμα.

Εκτέλεση:

Πάρτε ένα παγάκι και περάστε το σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ειδικά γύρω από τα μάτια για να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία μέχρι να λιώσει το παγάκι και συνεχίστε με την ενυδάτωση του προσώπου.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums με βιταμίνη C:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.