ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα πολυχρηστικά λαδάκια που θα λατρέψουν το δέρμα και τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

26 Σεπτεμβρίου 2022

Τα πολυχρηστικά λαδάκια που θα λατρέψουν το δέρμα και τα μαλλιά σας
Γνωρίζετε ότι τα πολυχρηστικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στον κόσμο της ομορφιάς;

Ένα προϊόν – πολλές χρήσεις, αυτή η φιλοσοφία εξαπλώνεται και μας αρέσει πολύ! Όσον αφορά και τα skincare προϊόντα πλέον υπάρχουν αρκετά πολυχρηστικά και εξελιχθεί αρκετά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Στόχος των brands είναι η πρακτικότητα και δεν είμαστε λίγες που αγαπάμε να μην έχουμε 10 διαφορετικά προϊόντα για διαφορετικές χρήσεις.

Ένα από αυτά είναι και το ενυδατικό ξηρό λάδι που θα αγαπήσει τόσο η επιδερμίδα σου όσο και τα μαλλιά σου. Τα λαδάκια μπορείτε να τα εφαρμόσετε το ίδιο άφοβα στο σώμα, στα μαλλιά αλλά και στο πρόσωπο. Αξίζει να τα βάλετε στην καθημερινή σας beauty routine αφού απορροφώνται γρήγορα και δεν είναι καθόλου λιπαρά. Αντίθετα, είναι «εύπλαστα» και θρέφουν σε βάθος.

Jenny.Gr

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λαδάκι;

Πρώτα από όλα, είναι το ιδανικό προϊόν για τις διακοπές σας αφού δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας πολλά προϊόντα για διαφορετικές χρήσεις. Ένα αρκεί.

  • Είναι η τέλεια επιλογή για τις άκρες των μαλλιών, ειδικά μετά το καλοκαίρι που το αλάτι και ο ήλιος έχουν ταλαιπωρήσει τα μαλλιά.
  • Είναι ιδανικό για να το εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας μετά το ντους και μάλιστα σε συνδυασμό με την αγαπημένη σας ενυδατική σώματος, θα δείτε το δέρμα σας να λάμπει στην κυριολεξία.
  • Tέλος, μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας τόσο μόνο του όσο σε συνδυασμό με την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα «πολυλειτουργικά» λαδάκια της αγοράς για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

Hei Poa Reine Des Marquises – Ylang Ylang

Jenny.Gr

YOUTH LAB, Shimmering Dry Oil

Jenny.Gr

MESSINIAN SPA Nourishing Hydrating Beauty Oil

Jenny.Gr

Nuxe Huile Prodigieuse Néroli Ξηρό Λάδι

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.