ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5+1 ξυλώδη αρώματα για να υποδεχτείτε τον Νοέμβριο


Ελένη Τσούτση

1 Νοεμβρίου 2022

5+1 ξυλώδη αρώματα για να υποδεχτείτε τον Νοέμβριο
Ας καλωσορίσουμε το τελευταίο μήνα του φθινοπώρου επιλέγοντας ένα μοναδικό άρωμα με ξυλώδη εσανς

Η θερμοκρασία θα αρχίζει να πέφτει σιγά σιγά και για να είμαι ειλικρινής ανυπομονώ να μπούμε σε πιο cozy mood. Μαζί με αυτή την αίσθηση ζεστασιάς πάντα θέλουμε να κάνουμε μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Από τη διακόσμηση του σπιτιού μας, το ντύσιμό μας μέχρι και να ανανεώσουμε το άρωμά μας. Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας τις φλοράλ νότες και επιλέγουμε ξυλώδεις εσανς που θα μυρίζουν φθινόπωρο.

Ένα άρωμα άλλωστε ολοκληρώνει υπέροχα την ρουτίνα ομορφιάς μιας γυναίκας, κάνοντάς την να νιώθει μοναδική και να ξεχωρίζει. Τα hot συστατικά των φθινοπωρινών αρωμάτων είναι ο κέδρος, το σανταλόξυλο, το κεχριμπάρι, το βετιβέρ, όλα μαζί ενώνονται και δημιουργούν ένα αισθησιακό ταξίδι.

Η οικογένεια των ξυλώδη αρωμάτων αντικατοπτρίζει την ομορφιά και την καθαρότητα των αρωματικών δασικών δέντρων. Spicy πινελιές αλλά και πιο γλυκιές που συγχρονίζονται και γεννούν σαγηνευτικές μυρωδιές, έτοιμες να συνεπάρουν.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε τα ωραιότερα αρώματα που θα σας μείνουν ανεξίτηλα και θα αγκαλιάσουν όλες τις στιγμές σας αυτό το μήνα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.