ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 κρέμες χεριών που θα κάνουν τα χέρια σας βελούδινα αυτόν τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2022

5 κρέμες χεριών που θα κάνουν τα χέρια σας βελούδινα αυτόν τον χειμώνα
Η περιποίηση των άκρων είναι must τον χειμώνα

Μπορεί το κρύο να μην το έχουμε νιώσει ακόμη αλλά πρέπει πάντα να προλαμβάνουμε. Η εναλλαγή της θερμοκρασίας κάνουν τα άκρα πιο ευαίσθητα και έχουν και αυτά ανάγκη από περιποίηση. Ακόμη, λόγω του κορωνοϊού πλέον πλένουμε όλοι τα χέρια μας πολύ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό σημαίνει ότι η αφυδάτωση και η ξηρότητα της συγκεκριμένης περιοχής είναι μονόδρομος.

Το κλειδί είναι η σταθερή και βαθιά ενυδάτωση. Το μόνο που έχετε να επιλέξετε την κατάλληλη κρέμα χεριών και να τη βάλετε στη τσάντα σας ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κρέμες χεριών που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά για να σας χαρίσουν μεταξένια και βελούδινα χέρια.

Jenny.Gr

Η κρέμα χεριών αν μέχρι τώρα βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της shopping list σας, αυτό είναι το σωστό timing για να αναθεωρήσετε.

Ακολουθεί μια λίστα με τις top κρέμες χεριών της αγορά για την προστασία των χεριών σας από έναν συνδυασμό συχνού πλυσίματος και χαμηλών θερμοκρασιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.