ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Είστε vanilla lovers; Αυτά είναι τα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

10 Νοεμβρίου 2022

Είστε vanilla lovers; Αυτά είναι τα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε
H βανίλια είναι μια διαχρονική εσανς που λατρεύουμε οι περισσότερες αφού μας ανεβάζει τη διάθεση στη στιγμή

Υπάρχουν κάποιες κλασικές μυρωδιές, όπως η βανίλια που είναι από τις πρώτες μας επιλογές σε ένα άρωμα. Αν αναζητάτε αυτή τη περίοδο ένα cozy άρωμα με γλυκιές νότες που θα σας συντροφεύει τους επόμενους μήνες τότε είστε στο σωστό άρθρο.

Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι η βανίλια είναι η μυρωδιά της ευτυχίας και της χαράς. Έχει μελετηθεί η δράση της από επιστήμονες και ανακάλυψαν ότι λειτουργεί σαν αντικαταθλιπτικό. Με λίγα λόγια, είναι η μυρωδιά που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να νιώσετε μια γλυκιά «ανακούφιση». Εξάλλου, λίγες νότες μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε τόση ζεστασιά όσο η βανίλια. Μάλιστα λειτουργεί καλύτερα όταν συνδυάζεται με μπαχαρικά (όπως ροζ πιπέρι και το σαφράν) αλλά και λουλούδια (όπως πατσουλί και γιασεμί).

Jenny.Gr

Εμείς αναζητήσαμε τα ωραιότερα αρώματα με βάση τη βανίλια και θα τα βρείτε όλα στην παρακάτω gallery. Επιλέξτε εκείνο που θα σας ταιριάξει περισσότερο και θα ανεβάσει τη διάθεση σας αυτό τον χειμώνα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.