ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 απολεπιστικά προσώπου για super καθαρή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2022

5 απολεπιστικά προσώπου για super καθαρή επιδερμίδα
H απολέπιση είναι από τα βασικά βήματα για μια καθαρή και απαλή επιδερμίδα

Τα απολεπιστικά προσώπου έχουν σίγουρα μια θέση στο ντουλάπι του μπάνιου σας αν θέλετε να έχετε μια λεία και μεταξένια επιδερμίδα όλο τον χρόνο. Αν ακόμη η απολέπιση δεν είναι στις προτεραιότητές σας, εμείς προτείνουμε να την βάλετε αφού τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Στην επιφάνεια της επιδερμίδας καθημερινά συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα που την κάνουν να δείχνει κουρασμένη και θαμπή. Εκτός από αυτό όμως όταν δεν «φεύγουν» από το δέρμα τα νεκρά κύτταρα δεν μπορούν να απορροφηθούν τα skincare προϊόντα όπως οι κρέμες και οι οροί. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο βοηθά το δέρμα μια συστηματική απολέπιση. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι καλό να κάνετε απολέπιση μια με δύο φορές την εβδομάδα, πάντα βέβαια ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σας.

Jenny.Gr

Οι λόγοι που χρειάζεται η επιδερμίδα σας, απολέπιση:

  • Καθαρίζει την επιδερμίδα από τους ρύπους και το σμίγμα.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
  • Φωτίζει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας.
  • Την αφήνει πιο καθαρή και τη διευκολύνει να “αναπνεύσει”.

Βρείτε το ιδανικό για το δικό σας πρόσωπο, προσέχοντας να είναι το κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας αλλά και να μην την αφήνει ξηρή και ταλαιπωρημένη.

Παρακάτω θα δείτε 5 από τα καλύτερα face scrubs της αγοράς για να ξεκινήσετε την απολέπισή σας – αν δεν το έχετε ήδη κάνει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.