ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Floating crystal eyeliner: Η τάση που φέρνει πιο νωρίς τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

11 Νοεμβρίου 2022

Floating crystal eyeliner: Η τάση που φέρνει πιο νωρίς τα Χριστούγεννα
Μπορεί να είναι ακόμη Νοέμβριος αλλά εμείς ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα!

Οι γιορτές μπορεί μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας να φαντάζουν ένα μακρινό όνειρο, όμως η νέα τάση που ονομάζεται «Floating crystal eyeliner» φέρνει τα Χριστούγεννα πιο νωρίς. Καιρός λοιπόν για να δημιουργήσουμε glam makeup looks που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κλέψουν όλα τα βλέμματα.

Έπειτα, από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας το μακιγιάζ κάνει δυναμικό comeback στη ζωή μας και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούσαμε.

Τι είναι λοιπόν το floating crystal eyeliner;

Πρόκειται για ένα τεράστιο makeup trend που έχει γίνει viral στο Instagram και μάλιστα πολλές οι celebrities το έχουν δοκιμάσει, όπως η Taylor Swift, η Gigi Hadid και η Camila Cabello. Αυτό που το κάνει τόσο ιδιαίτερο αυτό το trend είναι ότι η γραμμή eyeliner σχηματίζεται με κρύσταλλα ή στρας και έτσι το μακιγιάζ γίνεται πιο glam και βραδινό.

Πώς θα δημιουργήσουμε το super glam eyeliner

Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να δημιουργήσουμε το floating crystal eyeliner είναι ειδική κόλλα για μακιγιάζ, τα μικρά κρύσταλλα και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Το πρώτο step είναι να εφαρμόσουμε την κόλλα σχηματίζοντας μια γραμμή eyeliner και έπειτα να τοποθετήσουμε με το τσιμπιδάκι φρυδιών τα κρύσταλλα.

Η διαδικασία είναι απλή και υποσχόμαστε ότι θα αγαπήσετε αυτή τη glam πλευρά σας!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.