ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare: Το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίησή σας που συνήθως ξεχνάτε


Ελένη Τσούτση

1 Δεκεμβρίου 2022

Skincare: Το πιο σημαντικό βήμα στην περιποίησή σας που συνήθως ξεχνάτε
Σίγουρα ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να φοράτε αντηλιακό καθημερινά για να προστατέψετε το δέρμα σας (αν όχι, τι κάνατε μέχρι σήμερα στη ζωή σας;)

Το πρόβλημα είναι πως, αν και το καλοκαίρι οι περισσότεροι το τηρούν, με το που μπαίνει ο χειμώνας το ξεχνούν. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: τα σύννεφα, το κρύο και οι βροχές δεν είναι αντηλιακά. Δεν σας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, όσο κι αν σας ξεγελούν.

«Μεγαλώνοντας δεν ήμουν καλή με το αντηλιακό και το έχω μετανιώσει πικρά», είχε δηλώσει η Jennifer Aniston σε συνέντευξή της, η οποία πλέον φοράει καθημερινά μία κρέμα με υψηλό δείκτη SPF, ακόμα και τον χειμώνα.

Δεν σας πείσαμε; Τότε να σας πούμε πως η Jennifer Lopez δεν πάει πουθενά χωρίς αντηλιακό.

«Φροντίζω πάντα να ακολουθώ μία υγιή ρουτίνα ομορφιάς, είτε αυτό αφορά την επιδερμίδα μου, είτε το σώμα μου συνολικά. Δεν φοράω πολύ μακιγιάζ, όταν δεν δουλεύω και είμαι “παθιασμένη” με το αντηλιακό. Προσπαθώ να μην μένω στον ήλιο για αρκετή ώρα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η απόφαση είναι δική σας: είτε φοράτε αντηλιακό και τον χειμώνα και διατηρείτε το δέρμα σας νεανικό, είτε όχι και ανοίγετε την πόρτα στην φωτογήρανση.