ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

4 Γαλλίδες έχουν το μυστικό για λαμπερό δέρμα και τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

19 Δεκεμβρίου 2022

4 Γαλλίδες έχουν το μυστικό για λαμπερό δέρμα και τον χειμώνα
@camilleyolaine
Το δέρμα χρειάζεται extra ενυδάτωση τον χειμώνα και τα french girls μας δείχνουν τον δρόμο

Από την ξηρότητα και την αφυδάτωση μέχρι τον ερεθισμό και το ξεφλούδισμα, ο καιρός τον χειμώνα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επιδερμίδα μας.

Έτσι είναι σημαντικό να «οπλιστούμε» με τα κατάλληλα skincare προϊόντα που θα βοηθήσουν το δέρμα μας να παραμείνει υγιή και λαμπερό ακόμη και με αυτές τις έντονες εναλλαγές στην θερμοκρασία. Οι αγαπημένες μας Γαλλίδες λατρεύουν το skincare και η Vogue UK ζήτησε από 4 it girls να μοιραστούν μαζί μας τα προϊόντα περιποίησης που εμπιστεύονται για τον χειμώνα.

Η αλήθεια είναι ότι το δέρμα χρειάζεται διπλάσια ενυδάτωση και αν ακόμη δεν έχετε ανανεώσει το νεσεσέρ σας, τα French girls σας δείχνουν τον δρόμο!

Anne-Laure Mais

«To δέρμα μου στεγνώνει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και νιώθω ότι πρέπει να το ενυδατώσω περισσότερο. Εστιάζω περισσότερο λοιπόν στην ενυδάτωση παρά στην προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, που είναι το επίκεντρό μου το καλοκαίρι».

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Jenny.Gr

Dior Addict Lip Sugar Scrub

Jenny.Gr

Sabina Socol

«Το δέρμα μου τείνει να είναι πιο ξηρό τους χειμερινούς μήνες. Το καθαρίζω λοιπόν διπλά το το δέρμα μου το βράδυ ενώ το πρωί προτιμώ να το ενυδατώνω.»

SkinCeuticals Phloretin CF

Jenny.Gr

Embryolisse Lait-Crème Concentré Moisturiser

Jenny.Gr

Hanna Lhoumeau

«Κατά τη διάρκεια του χειμώνα το δέρμα μου ξηραίνεται, γι' αυτό προσπαθώ να το ενυδατώνω όσο το δυνατόν περισσότερο, διατηρώντας παράλληλα τη ρουτίνα περιποίησης όσο πιο απλή μπορώ. Απλώς χρησιμοποιώ τα απαραίτητα που ξέρω ότι λειτουργούν καλά στον τύπο της επιδερμίδας μου και φυσικά φροντίζω να έχω καλό βραδινό ύπνο!».

Indie Lee Brightening Cleanser

Jenny.Gr

Shiseido Essential Energy Hydrating Day Cream

Jenny.Gr

La Mer The Concentrate

Jenny.Gr

Camille Yolaine

«Τους χειμερινούς μήνες, το δέρμα μου λατρεύει να ξεσπά! Γίνεται κόκκινο και ευαίσθητο, οπότε για μένα όλα έχουν να κάνουν με την άνεση, όπως και με τα ρούχα. Λατρεύω τις άνετες υφές και εννοείται τις θελκτικές μυρωδιές».

Grown Alchemist Age-Repair Eye Cream: Tetra-Peptide, Centella

Jenny.Gr

Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.