ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κρέμες ματιών που θα σας απαλλάξουν από την κούραση των γιορτών


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2022

Οι top κρέμες ματιών που θα σας απαλλάξουν από την κούραση των γιορτών
Instagram @allanaramaa
Οι γιορτές εκτός από χαρά και δώρα φέρνουν και κούραση. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από την κούραση των ημερών με τις καλύτερες κρέμες ματιών

Οι σακούλες είναι ένα από τα προβλήματα που όλες αντιμετωπίζουμε και αναζητάμε λύσεις. Ειδικά αυτές τις μέρες που θα ξενυχτήσουμε λίγο παραπάνω και θα κουραστούμε με τις προετοιμασίες των γιορτών, η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους experts η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Όπως σε κάθε πρόβλημα, έτσι και εδώ η ολιστική αντιμετώπιση αποτελεί τη μοναδική λύση. Η κρέμα ματιών αποτελεί ίσως το πιο παραμελημένο καλλυντικό σε ολόκληρη την περιποίηση του προσώπου.

Όμως, η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και για αυτόν τον λόγο πρέπει να την προσέχουμε και να τη φροντίζουμε παραπάνω.

Η κατάλληλη κρέμα ματιών ανάλογα με τις ανάγκες σας, δηλαδή εάν έχουμε μαύρους κύκλους ή ξηρότητα θα δώσει ζωντάνια σε όλο το βλέμμα. Εάν δεν έχετε βάλει στη καθημερινότητά σας ακόμη την κρέμα ματιών, τότε σκεφτείτε πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια σας και θα αλλάξετε γνώμη. Άλλωστε τα οφέλη είναι πολλά: ενυδάτωση, φωτεινότητα, σύσφιξη αλλά και καταπολέμηση των ρυτίδων.

Κάντε το ωραίοτερο beauty δώρο στον εαυτό σας και επιλέξτε μια από τις top κρέμες ματιών από την παρακάτω gallery:

1. Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

Jenny.Gr

H Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream διαθέτει vegan φόρμουλα με ενισχυτικό κολλαγόνου για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Χάρη στον συνδυασμό ρεσβερατρόλης, υαλουρονικού οξέος και vegan ενισχυτικού κολλαγόνου , η κρέμα Firming Eye Gel μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο και απαλύνει τα βλέφαρα. Η εμπλουτισμένη του φόρμουλα, με εκχύλισμα κινόα βοηθά στην καταπολέμηση των σημείων γήρανσης: τα μάτια φαίνονται νεότερα και πιο φρέσκα.

2. Clinique All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage

Jenny.Gr

Ορός ματιών με πλούσια σύνθεση, καταπραΰνει άμεσα την περιοχή, χάρις και στην μεταλλική μπίλια της συσκευασίας του. Περιέχει καφεΐνη, ισχυρά αντιοξειδωτικά και καταπραϋντικά βοτανικά συστατικά, μειώνοντας το οίδημα και χαρίζοντας λάμψη στην περιοχή των ματιών. Μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μόνο του ή πριν την κρέμα ματιών, ενώ είναι ιδανικό και για ξεκούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας (εφαρμόζεται ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ).

3. Dior Capture Totale Super Potent Eye Serum

Jenny.Gr

Ενισχυμένο με την εξαιρετικά φρέσκια και πλούσια σύνθεση του ορού ματιών, το βλέμμα δείχνει αμέσως να διευρύνεται, πιο φωτεινό και ζωηρό. Το δέρμα γύρω από τα μάτια δείχνει ανορθωμένο και λείο, το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται, καθώς και οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

4. Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Jenny.Gr

Αφήστε το βλέμμα σας να εκφράσει την ομορφιά που έχετε μέσα σας. Ταχεία Επανόρθωση. Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης. Αυτή η εξαιρετικά θρεπτική συμπυκνωμένη σύνθεση μειώνει την όψη των γραμμών σε κάθε «ζώνη» της περιοχής των ματιών και στοχεύει σε πολλαπλές ανάγκες της περιοχής των ματιών: τις γραμμές στο πόδι της χήνας, στο μεσόφρυο, κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, την έλλειψη σφριγηλότητας, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους.

5. Vichy Mineral 89 24ωρη Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση, Μαύρους Κύκλους & Σακούλες

Jenny.Gr

Με 89 % Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και καθαρή καφεΐνη. Το Minéral 89 για τα μάτια είναι η καθημερινή δόση δύναμης για πιο λαμπερό βλέμμα. Το Minéral 89 για τα μάτια λειαίνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση και μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.