ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Zendaya με το νέο της hair look θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

20 Δεκεμβρίου 2022

Η Zendaya με το νέο της hair look θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας
Instagram/@zendaya
H Ζendaya πριν την νέα χρονιά άλλαξε τα μαλλιά της και για ακόμη μία φορά είναι το απόλυτο beauty inspo

H Ζendaya δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της και πάντα φροντίζει να είναι ένα βήμα μπροστά. Πειραματίζεται τόσο με το χρώμα όσο και με το μήκος αλλά φυσικά και με τα glam hair looks που κάνει κατά καιρούς στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

Και τώρα έρχεται με ένα κομψό και φρέσκο bob που μας εμπνέει για το επόμενο haircut μας. Είναι η τρίτη celebrity στη σειρά τελευταία, μετά την Helena Christensen, την Michelle Pfeiffer, που επιλέγει το bob και όλα δείχνουν ότι θα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις και το 2023. Είναι η τέλεια πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει μια ριζική αλλαγή και ίσως ήρθε η στιγμή να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά.

Μικρές λεπτομέρειες στο κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή, να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια.

Επειδή λοιπόν το νέο έτος πλησιάζει και όλες αναζητάτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, αν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, η Ζendaya σας δείχνει τον τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.