ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Helena Christensen έκανε το πιο fresh bob της σεζόν


Ελένη Τσούτση

19 Δεκεμβρίου 2022

Η Helena Christensen έκανε το πιο fresh bob της σεζόν
Instagram @helenachristensen
Το bob θα πρωταγωνιστήσει και το 2023 και η Helena Christensen μας δείχνει τον τρόπο

Μετά την αλλαγή που έκανε η Michelle Pfeiffer στα μαλλιά της, ακολουθεί η Helena Christensen που δοκίμασε μια από τις top τάσεις της νέας χρονιάς.

Η Helena Christensen λοιπόν ακολούθησε την διαχρονική πρόταση και αποφάσισε να κάνει ένα τέλειο bob που χαρίζει φρεσκάδα στο look της. Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ με το ανανεωμένο της hair look. Υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή ήταν ο hairstylist Harry Josh που δημιούργησε ένα ανάλαφρο και χαλαρό bob με αφέλειες που αγκάλιασε το σχήμα προσώπου του πρώην supermodel.

Οι τάσεις στην ομορφιά άλλωστε επιστρέφουν και οι hair stylists αναζητούν κάθε φορά ιδέες για να τις αναβαθμίσουν και να αποτελέσουν το κλειδί της ανανέωσης. Το bob θα είναι ένα κούρεμα που θα βλέπουμε να κυριαρχεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Ειδικά για όσες έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά και δεν αγαπάτε το ψαλίδι και τις μεγάλες αλλαγές, το συγκεκριμένο bob είναι η ιδανική πρόταση. Ακόμη, αν «παλεύετε» με ταλαιπωρημένα μαλλιά, είναι ένα κούρεμα που θα αφαιρέσει τις σπασμένες άκρες και θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να ενδυναμώσουν πιο γρήγορα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.