ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο skincare τη νέα χρονιά


Ελένη Τσούτση

2 Ιανουαρίου 2023

5 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο skincare τη νέα χρονιά
 Instagram/@Marie Holst Roien
Το 2023 δίνουμε προτεραιότητα στην περιποίηση της επιδερμίδας μας

Ένας νέος beauty στόχος και για τη νέα χρονιά παραμένει η λαμπερή επιδερμίδα. Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες, όσο μεγαλώνουμε είναι φυσικό οι ανάγκες του δέρματός μας να είναι μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές. Τα 40 πλέον θεωρούνται τα νέα 30 και καθόλου άδικα αφού οι γυναίκες προσέχουν και περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους και έτσι δείχνουν πιο φρέσκες.

Jenny.Gr

Για να δώσετε το κατάλληλο boost και το 2023 στην επιδερμίδα σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω 5 κανόνες:

  • Ανανεώστε τις κρέμες σας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του δέρματός σας και υιοθετήστε το skincare layering – δηλαδή την εφαρμογή του ενός προϊόντος μετά το άλλο.
  • Ο τρόπος εφαρμογής των προϊόντων θα πρέπει να γίνει ένα πρωτόκολλο ομορφιάς που θα ακολουθείτε καθημερινά, εφαρμόζοντας τα προϊόντα περιποίησης τόσο στο λαιμό όσο και στο ντεκολτέ.
  • Βάλτε στη ρουτίνα σας τις DIY μάσκες –τόσο αυτές που μπορείτε να φτιάξετε μόνες με τα πιο αγνά υλικά όσο και του εμπορίου.
  • Ενισχύστε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο serum κατά των ρυτίδων.
  • Μην αμελείτε να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο και μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε και στα χέρια σας καθώς είναι ένα ευαίσθητο σημείο που διαγράφεται το γήρας.