ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

10 κρέμες προσώπου που θα κάνουν θαύματα με τις βαθιές ρυτίδες το 2023


Ελένη Τσούτση

3 Ιανουαρίου 2023

10 κρέμες προσώπου που θα κάνουν θαύματα με τις βαθιές ρυτίδες το 2023
Instagram/@milenacappetta1963
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες συνήθειες, νέα προϊόντα που θα σας χαρίσουν την επιδερμίδα που ονειρεύεστε

Φέτος λοιπόν είναι η ευκαιρία να κάνετε restart στην περιποίηση της επιδερμίδας σας και στα προϊόντα που εφαρμόζετε. Η σωστή επιλογή του κατάλληλου προϊόντος θα φέρει άμεσα και τα καλύτερα αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.Οι κρέμες ρυτίδων περιέχουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας και στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

Οι κρέμες ρυτίδων δεν ανήκουν στην κατηγορία με τα προϊόντα που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες. Διαφορετικά προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες περιοχές, όπως τα πρώτα σημάδια γήρανσης ή τις βαθιές ρυτίδες. Για να «χτίσετε» λοιπόν το δέρμα των ονείρων σας αρκεί να επενδύσετε στην κρέμα που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και θα δρα καλύτερα στα σημεία που εμφανίζονται οι «ατέλειες».

Η χρήση μιας καθημερινής ενυδατικής κρέμας, θα διατηρήσει το δέρμα ενυδατωμένο. Οι λεπτές γραμμές θα γίνουν πιο λείες και πιο μικροσκοπικές. Εφαρμόζουμε πάντα τα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας από το πιο λεπτόρρευστο προς το πιο παχύρρευστο. Δηλαδή, η σειρά εφαρμογής είναι πρώτα το πλύσιμο του προσώπου, η τόνωση, το serum και μετά η ενυδατική κρέμα προσώπου.

Jenny.Gr
Pexels

Extra tip: Αν απλώνετε την ενυδατική από το κέντρο του προσώπου σας προς τα έξω, η ενυδατική απορροφάται περισσότερο στην περίμετρο του προσώπου σας, με αποτέλεσμα να φράξουν οι πόροι στην περιοχή, να εμφανιστεί λιπαρότητα. Όταν εφαρμόζετε λοιπόν την ενυδατική κρέμα ημέρας κάντε το ομοιόμορφα, ώστε το προϊόν να απορροφηθεί ισομερώς σε όλο το πρόσωπό, απλώνοντάς την καλά γύρω από τη γραμμή των μαλλιών. Και μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε πάντα και το λαιμό σας!

Οι παρακάτω προτάσεις με δημοφιλή ενεργά συστατικά υπόσχονται να βελτιώσουν σημαντικά την επιδερμίδα σας. Βρείτε το δικό σας skincare σύμμαχο για το 2023.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.