ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Emily Ratajkowski: Αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της & το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο skincare


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2023

Emily Ratajkowski: Αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της & το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο skincare
Instagram/@ Emily Ratajkowski
Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί τον χειμώνα στη Vogue UK. Κρατήστε σημείωσεις

Η Emily Ratajkowski είναι η ambassador του αρώματος «Flowerbomb» του Viktor & Rolf με αφορμή αυτή τη συνεργασία μίλησε στη Vogue UK για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί τον χειμώνα, ένα λάθος που έκανε στο skincare της, το αγαπημένο της μακιγιάζ, το νέο της hair look αλλά και το χρώμα κραγιόν που τη γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί τον χειμώνα

Το δέρμα μου δεν είναι στα καλύτερά του αυτή τη στιγμή, θα είμαι ειλικρινής, γιατί κάνει κρύο και απλώς δυσκολεύομαι! Χρησιμοποιώ μεγάλη ποσότητα ενυδατικής κρέμας. Μου αρέσει πολύ η ενυδατική κρέμα Weleda Skin Food – είναι εξαιρετικά παχύρρευστη και τη χρειάζομαι τον χειμώνα. Μου είπαν να αγοράσω έναν υγραντήρα. Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά μάλλον θα το δοκιμάσω γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη θέρμανση του σπιτιού μου – το δέρμα μου απλώς «στεγνώνει» σαν τρελό. Φοράω επίσης SPF για πρώτη φορά το χειμώνα γιατί μου είπαν ότι είναι σημαντικό. (Emily, θα σε μαλώσουμε). Α! και προφανώς ένα άλλο απαραίτητο είναι το άρωμα Flowerbomb της Viktor & Rolf.

Η αγαπημένη της makeup τάση

Αγαπώ το cold-girl make-up trend.Νομίζω ότι μου ταιριάζει. Ποτέ δεν ήμουν φανατική θαυμάστρια του contouring οπότε είπα: «Επιτέλους! Όλοι έχουν καταλάβει πώς να κάνουν μακιγιάζ!» Έτσι το κάνω εδώ και πολύ καιρό.

Το νέο της hair look & η καθημερινή ενυδάτωση

Απλώς αποφάσισα να κάνω αφέλειες. Τις κόβω μόνη μου και μου αρέσει πολύ αυτό το look. Ένα άλλο πράγμα που κάνω, ειδικά τον χειμώνα, είναι να αφιερώνω τα επιπλέον πέντε λεπτά για να απλώσω ενυδατική lotion στο σώμα μου και να το αφήνω να στεγνώσει πριν ντυθώ. Δεν το μετανιώνω και μάλιστα την επόμενη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω αρχίσει να το εφαρμόζω περισσότερο.

Η must απόχρωση κραγιόν

Πρόσφατα άρχισα να φοράω ξανά κόκκινα κραγιόν– αλλά είναι τόσο ενοχλητικά. Όταν νιώθω ότι χρειάζομαι κάτι για να με ενισχύσει και να φωτίσει το πρόσωπό μου, νομίζω ότι ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Πώς νιώθει ως το νέο πρόσωπο του αρώματος Flowerbomb

Το Flowerbomb δίνει τόσα πολλά και τα μηνύματα που αφορούν τη θηλυκότητα, η οποία δεν σημαίνει ότι είσαι ευαίσθητη ή αδύναμη. Νομίζω ότι συνήθως συνδέουμε τη θηλυκότητα με την αδυναμία και δεν είναι έτσι. Αυτό αποτελεί είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τα νεαρά κορίτσια και χαίρομαι που συμμετέχω στη νέα καμπάνια του αρώματος.

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.