ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το TikTok πείραμα που θα σε πείσει να χρησιμοποιείς πάντα θερμοπροστατευτικό πριν το χτένισμα


Ελένη Τσούτση

18 Ιανουαρίου 2023

Το TikTok πείραμα που θα σε πείσει να χρησιμοποιείς πάντα θερμοπροστατευτικό πριν το χτένισμα
Instagram/@bizceizleyin
Ποιες από σας δεν χρησιμοποιείτε σεσουάρ ή ψαλίδι; Η απάντηση είναι αναμενόμενη, καμία! Το παρακάτω trick θα σας πείσει πως το θερμοπροστατευτικό είναι παραπάνω από απαραίτητο

Ακόμα κι εσείς που αποφεύγετε το συχνό styling των μαλλιών σας, ένα σεσουάρ σίγουρα θα το χρησιμοποιήσετε για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Έχετε όμως αναρωτηθεί ότι η θερμότητα κάνει κακό στα μαλλιά σας; Τα θαμπώνει και τα αφυδατώνει ακόμα και αν πρόκειται για τη θερμότητα ενός απλού σεσουάρ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα προστατεύσετε.

Οι περισσότερες φροντίζετε να είναι υγιή και λαμπερά με μάσκες και λάδια, είναι ώρα λοιπόν να προσθέσετε και το heat protection hair spray στο νεσεσέρ των μαλλιών σας. Λίγο πριν τα στεγνώσετε ψεκάστε τα και θα δείτε σύντομα διαφορά.

Αναζητήστε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και κάντε το συνήθεια. Αν ακόμη δεν έχετε πειστεί τότε το παρακάτω video θα το κάνει. Η TikToker Sarah Force πήρε μια μπατονέτα και από τη μία πλευρά έβαλε θερμοπροστατευτικό και το έκαψε και όπως θα δείτε το σημείο παρέμεινε αναλλοίωτο, ενώ από την άλλη πλευρά που δεν το έβαλε κάηκε αμέσως. Από αυτό το πείραμα μπορείτε να καταλάβετε πόσο απαραίτητο είναι να εφαρμόζετε το συγκεκριμένο προϊόν πριν τη χρήση εργαλείων styling.

@sarahforcee exactly why Olaplex n.7 is soooo amazing 🤩 #protectyourhair #heatprotector #heatprotection #damagedhair #splitends #healthyhair #healthyhairtips #olaplexno7 #olaplex #haircare #haircaretips ♬ sure thing - 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

Η υπενθύμιση είναι μία: το θερμοπροστατευτικό δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα θερμοπροστατευτικά για να επιλέξετε εκείνο που καλυπτει όλες τις ανάγκες σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.