ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 κρέμες χεριών για να σώσεις την αφυδατωμένη σου επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2023

7 κρέμες χεριών για να σώσεις την αφυδατωμένη σου επιδερμίδα
Ανακαλύψτε τις καλύτερες κρέμες χεριών για να «μαλακώσετε» την ξηρή επιδερμίδα σας

Οι χαμηλές θερμοκρασίες πλησιάζουν και είναι η κατάλληλή στιγμή για να μιλήσουμε για την ενυδάτωση των χεριών. Μπορεί οι περισσότερες να μη δίνουν τόση σημασία στη φροντίδα των χεριών τους αλλά πιστέψτε μας αξίζει να τα περιποιηθείτε όπως ακριβώς κάνετε τόσο με το σώμα σας όσο και με το πρόσωπό σας. «Αυτό που οι περισσότερες δεν συνειδητοποιούν συχνά είναι ότι το δέρμα των χεριών είναι εξίσου σημαντικό να το προσέχουν όσο το δέρμα του προσώπου», αναφέρει η Anna Guanche, MD, δερματολόγος στο «Glamour».

Οι ειδικοί λοιπόν προτείνουν να επιλέξετε κρέμες χεριών με ενυδατικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη), τα μαλακτικά (όπως τα κεραμίδια και τα λιπαρά οξέα) και τα αποφρακτικά ( όπως η βαζελίνη και το κερί μέλισσας). Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ορισμένες φόρμουλες χωρίς άρωμα ή αυτές που έχουν αντηλιακό.

Jenny.Gr
Pexels

Το κλειδί λοιπόν είναι η σταθερή και βαθιά ενυδάτωση. Το μόνο που έχετε να επιλέξετε την κατάλληλη και να τη βάλετε στη τσάντα σας ώστε να την έχετε πάντα μαζί σας. Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κρέμες χεριών που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά για να σας χαρίσουν μεταξένια επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.