ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare talk: H anti-ageing κρέμα που θα τονώσει την επιδερμίδα σας στο μέγιστο


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2023

Skincare talk: H anti-ageing κρέμα που θα τονώσει την επιδερμίδα σας στο μέγιστο
Αναδείξτε την πιο λαμπερή πλευρά της επιδερμίδας σας, απαλύνετε τις λεπτές γραμμές και τη θαμπή όψη, επιλέγοντας την κατάλληλη αντιγηραντική κρέμα

H νεανική επιδερμίδα είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε και επιδιώκουμε να έχουμε με το πέρασμα του χρόνου. Όμως όσο ο χρόνος περνάει, αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα μας και εμείς οφείλουμε να αναζητήσουμε την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης που θα τα «απαλύνει».

Ελαστικότητα, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας είναι κάποιες από τις πρώτες ενδείξεις ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται άμεσα restart. Τι σημαίνει αυτό; Ήρθε η στιγμή να αναζητήσουμε τη skincare σειρά που θα φέρει πιο άμεσα και καλύτερα αποτελέσματα στο πρόσωπό μας. Οι αντιγηραντικές κρέμες περιέχουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας και στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες.

Για να «χτίσετε» λοιπόν το δέρμα των ονείρων σας αρκεί να επενδύσετε στην αντιγηραντική σειρά Premier Cru της Caudalie που θα θρέψει σε βάθος το δέρμα σας, θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές και θα προσφέρει super λάμψη.

Jenny.Gr

Η Caudalie Premier Cru διορθώνει 8 σημάδια της γήρανσης και επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό.

Σύμφωνα με τους skincare experts η επιδερμίδα μας μετά τα 40 χάνει το 60% από τα κεραμίδιά της.Τα κεραμίδια είναι λιπίδια που βρίσκονται φυσικά μέσα στην επιδερμίδα και αποτελούν το 50% του προστατευτικού φραγμού της. Συνδέουν τα κύτταρα μεταξύ τους για να τα ενισχύουν και η σημασία τους για τη θρέψη και τη λάμψη της επιδερμίδας είναι ουσιαστική. Προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ προλαμβάνουν την αφυδάτωση. Αν και βρίσκονται εκ φύσεως μέσα στην επιδερμίδα, η ποιότητά τους και η ποσότητά τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου εξαιτίας της ρύπανσης και του ήλιου.

Η Caudalie λοιπόν έρχεται για μια ακόμη φορά να χαρίσει πολύτιμα συστατικά στην επιδερμίδα μας που τη βοηθούν να ανακτήσει τη νεανική της όψη. Η σειρά Premier Cru διαθέτει βινιφερίνη που λειτουργεί κατά των ρυτίδων, πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, οι οποίες προλαμβάνουν τις ρυτίδες και μπλοκάρουν τις ελεύθερες ρίζες και φυσικά υαλουρονικό οξύ που «γεμίζει» την επιδερμίδα.Ο συνδυασμός αυτών των «μαγικών» συστατικών δημιουργεί μια εξαιρετική φόρμουλα και χαρίζει ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα που είναι απαραίτητο όσο η έλλειψη κεραμιδίων στερεί από το δέρμα τη νεανικότητά του.

Jenny.Gr

Η επαναστατική ανακάλυψη της Caudalie

Το εργαστήριο σχεδιασμού φυσικής φόρμουλας της Caudalie έκανε μια επαναστατική ανακάλυψη:πρόκειται για το ένζυμο ΤΕΤ που δρα κατά της γήρανσης. Ο αποκλειστικός πατενταρισμένος συνδυασμός της χονοκιόλης, ενός μορίου που λαμβάνεται από τη μανόλια (με οικολογικά υπεύθυνη εκχύλιση), και της ρεσβερατρόλης δρα σ’ αυτό το ένζυμο TET και στις πρωτεΐνες της νεότητας της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα θεαματικό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.

Από αυτή την ανακάλυψη γεννήθηκε μια νέα πρωτοποριακή ευρεσιτεχνία: η τεχνολογία TET8 που συνδυάστηκε με τα βιοτεχνολογικά κεραμίδια φυσικής προέλευσης. Πρόκειται για μία τεχνολογία κατοχυρωμένη από κοινού με το Πανεπιστήμιο Harvard και τον δρ. David Sinclair, που επονομάστηκε και «γκουρού της μακροζωίας» από το αμερικάνικο περιοδικό Time και οφείλει τη φήμη του στις έρευνές του για την κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης και για τις λύσεις που επιβραδύνουν τα αποτελέσματά τους. Τα κεραμίδια επιλέχτηκαν προσεκτικά επειδή από βιολογικής άποψης είναι ίδια με τα κεραμίδια του σώματός μας και αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη αφομοίωσή τους. Προέρχονται από μια διαδικασία βιολογικής ζύμωσης, είναι 100% φυσικής προέλευσης και ο ρόλος τους είναι να ενισχύουν την επιδερμίδα, να περιορίζουν την απώλεια νερού και να προσφέρουν έντονη θρέψη καθώς και άνεση στις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. 'Ετσι, η επιδερμίδα παραμένει σφριγηλή και ελαστική και ο προστατευτικός φραγμός της ενισχύεται σημαντικά. Αυτή η τεχνολογία αποτελεί και τον πυρήνα της σειράς Caudalie Premier Cru και γίνεται το απόλυτο μυστικό αντιγήρανσης για την επιδεμίδα μας. Η σειρά αποτελείται από δύο κρέμες, την Premier Cru The Cream για κανονικό δέρμα και την Premier Cru The Rich Cream για πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Γιατί να επιλέξετε την Premier Cru The Rich Cream;

H Premier Cru The Rich Cream είναι μια πολυτελής κρέμα με πλούσια υφή που χαρίζει ολική αντιγήρανση και θρέψη. Μειώνει τις βαθιές ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ επαναφέρει τη νεανική όψη στην επιδερμίδα. Χαρίζει σφριγηλότητα και λάμψη μειώνοντας παράλληλα τις κηλίδες γήρανσης. Είναι το απόλυτο anti-ageing προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας καθώς ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις σας. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας πιο απαλό και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό γεμάτο φρεσκάδα.

Jenny.Gr

Πώς θα εφαρμόσετε τη σειρά Premier Cru

Η σωστή ενυδάτωση προσώπου κρίνεται και από τον τρόπο που εφαρμόζετε την κρέμα. Προτιμήστε κυκλικές κινήσεις και ταμποναριστές στην περιοχή “Τ”. Αυτό το μίνι μασάζ θα διεγείρει απαλά την κυκλοφορία του αίματος και θα μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος – δηλαδή, αυτά που χρειάζεσαι για απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Επιλέξτε να απλώσετε την Premier Cru La Crème Riche ή την The Rich Cream , όσο η επιδερμίδα είναι ακόμη υγρή, ώστε να τη θωρακίσετε. Χρησιμοποιήστε την πρωί και βράδυ, στο πρόσωπο και στον λαιμό, μόνη της ή μετά από τον ορό σας.

Η ομορφιά συμβαδίζει με την ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον

Τα νέα hero products της Caudalie έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικά για το περιβάλλον. Οι κάψουλες μέσα σε κάθε βάζο δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίζετε την Premier Cru The Cream ή την The Rich Cream με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο. Με κάθε αγορά κάψουλας αναπλήρωσης μας επιτρέπει να εξοικονομούμε περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνους γυαλιού. Είναι σημαντικό να εμπιστευόμαστε brands που έχουν θέσει υψηλούς στόχους στη βιωσιμότητα και μάλιστα το αποδεικνύουν μέσα από τα λανσαρίσματά τους.

Jenny.Gr

Αρκεί λοιπόν να βάλετε στη ρουτίνα σας κρέμα Premier Cru The Rich Cream για να δείτε την επιδερμίδα σας να μεταμορφώνεται και να κερδίζει τη χαμένη της λάμψη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.