ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα serums με υαλουρονικό οξύ, για όλους τους τύπους δέρματος


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2023

Τα καλύτερα serums με υαλουρονικό οξύ, για όλους τους τύπους δέρματος
Το υαλουρονικό οξύ είναι το συστατικό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας και αυτό το άρθρο είναι το σημάδι για να το εντάξετε στην ρουτίνα σας

Τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα μας μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου, οπότε αν θέλετε να διατηρήσετε το φράγμα υγρασίας και να αυξήσετε τα επίπεδα ενυδάτωσης, πρέπει να βάλετε στο skincare σας serums με υαλουρονικό οξύ.

Γνωστό ως υγροσκοπικό, «υαλουρονικό οξύ είναι εξαιρετικό στο να συγκρατεί το νερό και να δίνει στο δέρμα ελαστικότητα και σφριγηλότητα», τονίζει στο Allure η δερματολόγος Doris Day, MD, με έδρα τη Νέα Υόρκη. «Μπορούμε να εγχύσουμε υαλουρονικό οξύ στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου. Χρησιμοποιείται σε κρέμες και ορούς και μπορεί να κάνει θαύματα.

Με τη μη ερεθιστική τους φύση, οι οροί υαλουρονικού οξέος μπορούν γενικά να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος, αναφέρει η Jacquelyn Sink, MD, δερματολόγος με έδρα το Σικάγο, στο Allure. Οι οροί υαλουρονικού οξέος εφαρμόζονται καλύτερα σε ελαφρώς βρεγμένο δέρμα και πριν από την εφαρμογή άλλων προϊόντων. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια άμεση βελτίωση στην ενυδάτωση του δέρματός σας. Τα μακροπρόθεσμα οφέλη φαίνονται ήδη από δύο εβδομάδες με συνεχή βελτίωση για αρκετούς μήνες.

Jenny.Gr

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που θωρακίζει το νερό στην επιδερμίδα, κάνοντάς την να δείχνει αλλά και να είναι πιο λαμπερή, και πιο φρέσκια από κάθε άλλη φορά. Είναι ένα φυσικό, μη ερεθιστικό συστατικό με υψηλή ενυδατική δράση, και προσφέρει άφθονη υγρασία στο δέρμα. Μάλιστα, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Χαρίστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και ζωντάνια, προσθέτοντας στη ρουτίνα σας ένα από τα παρακάτω serums:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.