ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Διπλοσάγονο: 2 τρόποι για να το βελτιώσεις άμεσα & 6 κρέμες για να επιλέξεις


Ελένη Τσούτση

7 Μαρτίου 2023

Διπλοσάγονο: 2 τρόποι για να το βελτιώσεις άμεσα  & 6 κρέμες για να επιλέξεις
Pexels
Μήπως αναζητάς τρόπους για σύσφιξη του λαιμού, χωρίς επεμβατική μέθοδο; Σου έχουμε 3 λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις

Το διπλασάγονο ή προγούλι είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες, αναμεσά τους και εμένα, τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί ως αποθήκη λίπους και εκτός από θέμα κληρονομικότητας είναι και θέμα γήρανσης.

Με τη πάροδο του χρόνου, ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα το δέρμα μας κάτω από το σαγόνι να χαλαρώνει. Ακόμη, οι αυξομειώσεις στα κιλά συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη δημιουργία του διπλοσάγουνου. Αν λοιπόν αναζητάτε βήματα –ματ για τη ρουτίνα σας που θα μειώσουν στην εμφάνιση του διπλασάγουνου σας έχουμε 2 λύσεις χωρίς να χρειαστεί καμία επεμβατική μέθοδος.

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι η πρώτη επιλογή και θα χρειαστείτε δυο εργαλεία που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το διπλοσάγονο. Το roller και το gua sha και φυσικά οι σωστές κινήσεις θα μειώσουν τη χαλάρωση στο συγκεκριμένο σημείο. Αν θέλετε να δείτε πώς να τα χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω video θα σας καθοδηγήσουν.

Facial Yoga

Η yoga για το πρόσωπο είναι μια ακόμη λύση και αν σας φαντάζει δύσκολη επιλογή και εδώ σας έχουμε ένα tutorial video. Ουσιαστικά, η yoga του προσώπου είναι μια μορφή άσκησης, η οποία τονώνει και συσφίγγει το πρόσωπό σας. Η άσκηση των μυών του προσώπου αυξάνει την επιπλέον κυκλοφορία, σε αυτό το ευαίσθητο δέρμα, και μπορεί να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου.

Όταν εφαρμόζετε την κρέμα σας, οι κινήσεις που θα κάνετε παίζουν σημαντικό ρόλο.

Πατήστε play για να δείτε τον σωστό τρόπο.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.