ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare alert: 5 αντηλιακά προσώπου με χρώμα για κάλυψη και προστασία


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2023

Skincare alert: 5 αντηλιακά προσώπου με χρώμα για κάλυψη και προστασία
Pexels
Βάλτε μια αντηλιακή προσώπου με χρώμα στο νεσεσέρ σας και δημιουργήστε μια φυσική βάση που θα σας προστατεύει και από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου

Ο καιρός αλλάζει, γίνεται πιο ζεστός και η επιδερμίδα μας χρειάζεται πιο ελαφριές υφές. Το foundation λοιπόν μπορεί να μείνει λίγο στην άκρη και να προτιμήσετε αντηλιακές κρέμες με χρώμα, οποίες όχι μόνο θα καλύψουν τυχόν ατέλειες αλλά θα προστατέψουν την επιδερμίδα σας από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Όταν με ένα προϊόν μπορείτε να έχετε όλα όσα ζητάτε τότε απλά το επιλέγετε. Οι ειδικοί τονίζουν ότι είναι η καλύτερη λύση όσο πλησιάζουμε και στο καλοκαίρι καθώς πολλές φορές η αντηλιακή κρέμα και το foundation δεν λειτουργούν σωστά όταν συνδυάζονται.

Jenny.Gr
Pexels

Γι'αυτό θέλουμε τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα, που μας απαλλάσσει από το «βάρος» ενός makeup στην καθημερινότητα.

Οι δερματολόγοι μάλιστα αναφέρουν ότι καλό είναι γενικά να μην επιβαρύνουμε το δέρμα μας με βαριά προϊόντα, αλλά αντίθετα να επιλέξουμε αντηλιακά με χρώμα που έχουν λεπτόρρευστη υφή και πολύ ανάλαφρη σύσταση, για να απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλούν.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.