ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Στα 70, η Isabelle Huppert μας δείχνει ότι η γαλλική ομορφιά παραμένει διαχρονική


Ελένη Τσούτση

21 Μαρτίου 2023

Στα 70, η Isabelle Huppert μας δείχνει ότι η γαλλική ομορφιά παραμένει διαχρονική
Splash Ideal Images
H Isabelle Huppert είναι συνώνυμο της κομψότητας και της ανεπιτήδευτης ομορφιάς

Όλος ο κόσμος της ομορφιάς έχει εμμονή με τη γαλλική αισθητική, και η Isabelle Huppert μας δείχνει μέσα από τις κομψές εμφανίσεις της ότι η απλότητα κερδίζει πάντα. Η καταξιωμένη ηθοποιός δείχνει απίστευτα στιλάτη με ελάχιστη προσπάθεια και αυτό αξίζει αναγνώριση. Λατρεύει τα έντονα κόκκινα χείλη, το natural makeup look ενώ απολαμβάνει να πειραματίζεται με διαφορετικά μήκη μαλλιών όλα αυτά τα χρόνια. Πρόσφατα επέλεξε ένα καρέ μέχρι τους ώμους και χαλαρές μπούκλες.

Έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα και υγιή λάμψη ενώ έχει αποφύγει τα ενέσιμα κάνοντας μια πιο φυσική προσέγγιση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της. Η Huppert γνωρίζει επίσης τη δύναμη του να παραμένεις μυστηριώδης.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω κάνει περισσότερες από 100 ταινίες, έχω ποζάρει για πολλά εξώφυλλα περιοδικών και έχω περπατήσει σε ατελείωτα red carpets», είχε τονίσει στη βρετανική Vogue. «Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα κανείς έξω από τον στενό μου κύκλο που θα μπορούσε να σας πει τι κάνω το βράδυ του Σαββάτου. Σε μια εποχή υπερβολικής έκθεσης, όταν κάθε πτυχή της ζωής μας καταγράφεται, υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα ισχυρό στο να κρατάς κάτι για τον εαυτό σου.»

Με αφορμή ότι κλείνει τα 70, ας θυμηθούμε μερικές από τα καλύτερα beauty looks της Isabelle Huppert.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.