ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες κρέμες σώματος για πραγματικά μεταξένια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2023

Οι καλύτερες κρέμες σώματος για πραγματικά μεταξένια επιδερμίδα
Pexels
Μία κρέμα σώματος μπορεί να σου χαρίσει πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις

H ενυδάτωση της επιδερμίδας συνεχίζεται φυσικά και την άνοιξη και καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι φροντίζουμε να την ενισχύσουμε με τα κατάλληλα προϊόντα. Το δέρμα μας καθημερινά ταλαιπωρείται και δημιουργείται η αίσθηση τραβήγματος με αποτέλεσμα μια κρέμα σώματος να είναι το πλέον απαραίτητο skincare item που θα σας χαρίσει μια μεταξένια επιδερμίδα όλο το χρόνο. Μετά από το ντους σας, απλώστε την αγαπημένη σας κρέμα σε όλο σας το σώμα με απαλές κινήσεις και αφήστε την να απορροφηθεί.

Δύο λεπτά αρκούν λοιπόν για να εφαρμόσετε ένα body lotion που θα σας χαρίσει λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Ο τέλειος συνδυασμός είναι μία ενυδατική κρέμα που όχι μόνο απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, αλλά και αφήνει ένα ανάλαφρο άρωμα να αγκαλιάζει ολόκληρο το σώμα. Η αλλαγή της θερμοκρασίας μην ξεχνάτε ότι απαιτεί εντατική και πιο βαθιά ενυδάτωση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με κρέμες σώματος που θα σας βοηθήσουν να έχετε απαλή και μεταξένια αίσθηση και συγχρόνως θα σας χαλαρώσουν με το μοναδικό τους άρωμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.