ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Darphin αποκάλυψε το νέο Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum


4 Απριλίου 2023

Η Darphin αποκάλυψε το νέο Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum
Με ένα λαμπερό PR Event γιόρτασε η Darphin την άφιξη του νέου και άκρως επαναστατικού Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum, στις 28 Μαρτίου 2023 στο εστιατόριο Delta του Stavros Niarchos Foundation

Εκπρόσωποι των Μέσων, Celebrities και influencers έδωσαν ραντεβού σε ένα από τα πιο πολυτελή εστιατόρια της Αθήνας, διακεκριμένο με Michelin star, ώστε να μυηθούν στον κόσμο της Darphin και να ξεκλειδώσουν τη λάμψη της επιδερμίδας τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό συνεπήρε η παρουσίαση της Χρύσας Τζώρτζη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της μάρκας, η οποία ανέλυσε την επιστήμη πίσω από το νέο λανσάρισμα. Αναλυτικότερα, ανέλυσε τη σημασία της υγείας του δερματικού φραγμού και πώς συντελεί στη δέσμευση της υγρασίας και της προστασίας της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη ρύπανση.

Jenny.Gr

Το νέο Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum με την υβριδική του φόρμουλα προάγει την παραγωγή ceramides από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα την άμεση και εμφανή ενδυνάμωση του δερματικού φραγμού και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας, συντελώντας σε άκρως νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Χρύσα Τζώρτζη, Ευριπίδης Γουργουλίδης

«Ένας νέος ορίζοντας ανατέλλει στην ομορφιά, με την άφιξη του Éclat Sublime Dual Rejuvenating Micro-Serum, οδηγώντας σε μία πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε το νέο αυτό λανσάρισμα με τόσους σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες», δήλωσε η Αλεξάνδρα Βενούκα, Consumer Marketing Manager Darphin.

Jenny.Gr

Η ομάδα της Darphin