ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αν έχεις λιπαρό δέρμα, αυτό το προϊόν μακιγιάζ δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου


Ελένη Τσούτση

8 Απριλίου 2023

Αν έχεις λιπαρό δέρμα, αυτό το προϊόν μακιγιάζ δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου
Instagram/@ Violette_fr
Διώξε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σου με μια κίνηση ματ

Η λιπαρότητα και εγώ πάμε μαζί ( story of my life θα ήταν ο καλύτερος τίτλος). Αν και εσύ έχεις έντονη λιπαρότητα στην επιδερμίδα, θα ξέρεις καλά πόσο ενοχλητικό είναι όταν έχεις αφιερώσει τόσο χρόνο να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ και μετά από λίγες ώρες η ζώνη Τ να έχει έντονη γυαλάδα. Ακόμη και το καλύτερο primer για λιπαρό δέρμα, πολλές φορές δεν «δουλεύουν» όπως θα ήθελα. Το μυστικό βρίσκεται στις διαφανείς πούδρες (setting powders).

Το δέρμα σου χρειάζεται οποιαδήποτε πούδρα, αλλά μια ανάλαφρη πούδρα που θα χαρίσει βελούδινη όψη και υπέροχη αίσθηση στην επιδερμίδα σου. Η συγκεκριμένη πούδρα θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα ενώ θα θολώσει τους πόρους χωρίς να αφήσει το δέρμα «επίπεδο» ή θαμπό.

Η setting powder είναι μια λευκή και στην ουσία διάφανη πούδρα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο ή κάλλιστα να φορεθεί και χωρίς foundation για να μειώσει τυχόν γυαλάδες στο πρόσωπο και να βελτιώσει τη χρωματική ομοιομορφία. Ακόμη, μια setting powder με shimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, αλλά και τον λαιμό ή όποιο άλλο σημείο θέλετε για να δώσετε extra λάμψη στο αποτέλεσμα. Οι χρήσεις της είναι πολλές και αυτό την κάνει ακόμη πιο πολύτιμη στο καθημερινό σoυ μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρεις τις κορυφαίες πούδρες που θα λατρέψει η λιπαρή σου επιδερμίδα:

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Sephora Collectio, Smoothing Setting Powder - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

ΜΑC, Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Lancome, Loose Setting Powder - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Clinique Blended Face Powder - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.