ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα travel size προϊόντα ομορφιάς που θα σε σώσουν στις καλοκαιρινές εξορμήσεις


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2023

Τα travel size προϊόντα ομορφιάς που θα σε σώσουν στις καλοκαιρινές εξορμήσεις
Pexels
Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι προ των πυλών και το νεσεσέρ οφείλει να έχει μόνο travel size προϊόντα

Όσα όποια αρέσει να φτιάχνει βαλίτσα να σηκώσει το χέρι; Προσωπικά προτιμώ να κουβαλάω 5 βαλίτσες παρά να τακτοποιήσω τα πράγματα που θα πάρω μαζί μου. Παράλογο; Μπορεί αλλά όποια ταυτίζεται μαζί μου της έχω μια λίστα με προϊόντα που θα της κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος άλλωστε δεν αργεί και ήδη οι περισσότερες σκεφτόμαστε τα μέρη που θα επισκεφτούμε και θα χαλαρώσουμε μακριά από την ένταση και τη ρουτίνα της πόλης. Αν λοιπόν δεν θες να έχεις πονοκέφαλο και να σκέφτεσαι ποια προϊόντα θα πάρεις και ποια θα αφήσεις απλά επένδυσε στα travel size kits που θα σας λύσουν τα χέρια στο επόμενο ταξίδι. Τα καλά νέα είναι ότι χωράνε παντού στη βαλίτσα, στην χειραποσκευή, στο νεσεσέρ σου.

Οι μικρές συσκευασίες εκτός από μια πρακτική λύση για τα ταξίδια είναι και ένας πιο οικονομικός τρόπος να δοκιμάσεις νέα beauty προϊόντα!

Παρακάτω κάναμε μία λίστα με τα beauty items σε mini συσκευασίες για το επόμενο τριήμερο:

Estee Lauder Mini DayWear Moisturizer Sorbet Creme SPF 15 - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H δροσερή, εξαιρετικά-ανάλαφρη sorbet κρέμα Mini DayWear Moisturizer Sorbet Creme SPF 15, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα ακόμα και στην πρώτη εφαρμογή. Έχει Oil-free σύνθεση που απορροφάται άμεσα ενώ αισθάνεστε ότι δεν έχετε εφαρμόσει τίποτα στην επιδερμίδα σας.

Jo Malone London Vitamin E LIp Duo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ενυδατώστε τα χέρια με την μοναδική κρέμα Hand Treatment. Εμπλουτισμένη με έλαιο σπόρου βερίκοκου, γλυκερίνη και σύνθεση από υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας τη απαλή και ελαφρώς αρωματισμένη. Το Lip Conditioner με τη μοναδική υφή του, αφήνει τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα.

Aesop Arrival Travel Kit - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Arrival Travel Kit , είναι ένα σετ περιποίησης μαλλιών και σώματος της Aesop, που βοηθούν στην αναζωογόνηση των κουρασμένων ταξιδιωτών στο τέλος του ταξιδιού προσφέροντας καθαρισμό και ενυδάτωση σε μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Seventeen Ideal Make Up Remover Travel Size - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο ή και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ από μάτια και χείλη. Περιέχει Οργανικό εκχύλισμα ελιάς συνδυασμένο με εκχυλίσματα χαμομηλιού και Aloe Vera gel, που προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα στην ευαίσθητη περιοχή ματιών και χειλιών. Προστατεύει τις βλεφαρίδες.

MAC Lipglass - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα μοναδικό, διάφανο lip gloss που μπορεί να δημιουργήσει ένα αστραφτερό αποτέλεσμα ή μια διακριτική γυαλάδα.

Estee Lauder Mini Sumptuous Extreme Mascara - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Οι βλεφαρίδες μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται, να μεγεθύνονται στο μέγιστο. Εξαιρετικά πλούσιος όγκος, δημιουργεί εντύπωση επιπλέον βλεφαρίδων.

Batiste Dry Shampoo Cherry Travel size - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste Cherry με άρωμα κεράσι, απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών σας, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.