ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Smells like summer: 10 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2023

Smells like summer: 10 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι
Pexels
Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και είναι η τέλεια αφορμή για να βρεις το νέο αγαπημένο σου άρωμα που σου χαρίσει αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας

Ο καυτός ήλιος, η δροσιά της θάλασσας και τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος το καλοκαίρι εμπνέουν τα περισσότερα brands να λανσάρουν νέα αρώματα. Αρώματα με νότες από εσπεριδοειδή, ζουμερά φρούτα αλλά και από λουλούδια και σανταλόξυλο δημιουργώντας μαγικές καλοκαιρινές φόρμουλες που ξυπνούν τις αισθήσεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ανακαλύψεις εκείνο το μπουκαλάκι που σου ταιριάζει ακριβώς αλλά εμείς σου έχουμε μια λίστα με τα ωραιότερα αρώματα της σεζόν που σε περιμένουν για να τα δοκιμάσεις.

Ένα άρωμα μπορεί να αναζωογονήσει τη διάθεσή σου και να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και ειδικά όσο περιμένεις τις διακοπές χρειάζεται να δώσεις στις ημέρες σου μια γλυκιά αίσθηση αναμονής.

Ένα άρωμα έχει τη δύναμη να μας ταξιδεύσει σε νέα μέρη, να δημιουργήσει νοσταλγικά συναισθήματα και να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία μας σε ένα χώρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλές φορές συνδέουμε τις αναμνήσεις μας με συγκεκριμένα αρώματα. Έτσι όταν θα επιλέξεις το νέο καλοκαιρινό σου άρωμα, σκέψου αμέσως ότι θα συνδεθεί με τις νέες εμπειρίες που θα ζήσεις το φετινό καλοκαίρι!

1. BVLGARI ALLEGRA SPETTACOLORE EAU DE PARFUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το περίπλοκο και συναρπαστικό άρωμα με τη λαμπερή ίριδα, φέρνει φως ενώ οι ρητινώδεις νότες μύρου προσφέρουν μια αίσθηση μυστηριώδους σκοταδιού.

2. GUCCI BLOOM EAU DE PARFUM - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το άρωμα Gucci Bloom Eau De Parfum γιορτάζει την αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών, που ταυτίζονται με το καλλιτεχνικό όραμα του οίκου. Παραμένοντας πιστές σε αυτό που είναι, οι νεαρές γυναίκες βιώνουν τους καρπούς της ζωής, προκαλώντας προσωπική ανθοφορία. Εκφράζονται χωρίς συμβατικούς περιορισμούς. Ζουν για τις αξέχαστες εμπειρίες, για να δημιουργούν ιστορίες, να συνδέονται και να εμπνέονται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που τις περιβάλλουν. Ένα υπέροχο λουλουδάτο πουδρέ άρωμα σε μοναδικό μπουκάλι.

3. DIPTYQUE DO SON EAU DE TOILETTE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Do Son Eau De Toilette 100ml, ένα άρωμα που αποπνέει θαλασσινή αύρα. Μυστηριώδης τουμπερόζα μαζί με μούρα και άνθη. Στη σύνθεση επιστρατεύονται και τα φύλλα πορτοκαλιού, ο μόσχος και καρποί από ρόδο.

4. ACQUA DI PARMA ARANCIA LA SPUGNATURA EAU DE TOILETTE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Tο νέο Limited Edition La Spugnatura Eau De Toillete, με αναζωογονητικές, φωτεινές νότες λεμονιού και μανταρινιού οι οποίες συναντιούνται με νότες πικραμύγδαλου και μαύρου πιπεριού, προσθέτουν μία μοναδική διάσταση σε αυτή τη δημιουργία. Μια ελαφριά πινελιά από ξύλο κέδρου και αισθησιακές νότες musk δίνουν στο άρωμα μια βάση που θα σας συνεπάρει. Το άρωμα που δημιουργήθηκε από τον κορυφαίο αρωματοποιό Francois Demachy, είναι μια ισορροπία αντιθέσεων που ξεδιπλώνει μια εκπληκτική οσφρητική εμπειρία.

5. Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το εμβληματικό άρωμα Light Blue επαναπροσδιορίζεται χάρη στη φρέσκια πινελιά από Περγαμόντο Καλαβρίας που συνοδεύεται από τη γλυκύτητα των φρούτων και το καταπραϋντικό χάδι από ξυλώδεις νότες.

6. Sisley Eau Du Soir Original Edition By Sydney Albertini Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το εμβληματικό άρωμα Sisley, ένα εκλεπτυσμένο Eau de Parfum, συνδυάζει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με τον εκτυφλωτικό αισθησιασμό των λουλουδιών που τονίζεται με μια κομψή chypre υπογραφή.

7. Juliette Has A Gun Lust For Sun Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα άρωμα γεμάτο φως, με μια ανάλαφρη αίσθηση σαν ένα χάδι. Με νότες από Ylang-Ylang, Solar με πινελιές Monoi και Καρύδας, μια βουτιά Lust for Sun σας βυθίζει στο καλοκαίρι!

8. Michael Kors Wonderlust Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Σαγηνευτικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και πάντα σέξι, το Wonderlust θυμίζει μια ζωή όπου η ομορφιά, η παρόρμηση και ο αισθησιασμός δίνουν τον τόνο. Βαθιά ρομαντικό, είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από το απροσδόκητο, το άγνωστο και το εξωτικό. Όλα είναι δυνατά σε αυτόν τον παθιασμένο κόσμο.

9. Boss Alive Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το νέο γυναικείο άρωμα ALIVE Parfum είναι μια πρόσκληση για να ζήσετε έντονα κάνοντας ό,τι σας κάνει να νιώθετε ζωντανές. Ζεστά φρέσκα λουλούδια αποπνέουν θετική ενέργεια και θηλυκότητα, ενώ μια δερμάτινη συμφωνία εμπλουτίζει αυτό το άρωμα BOSS με μια έντονη αίσθηση amber. Μια ζωντανή ξυλώδης συμφωνία αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη και τη δύναμη.

10. Twilly d’Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Twilly Eau Poivrée, ταξιδεύει από την επιδερμίδα στο πνεύμα γεμάτο χρώματα και ζωηράδα. Έντονο, δυναμικό και άφθονο ροζ πιπέρι, απαλό τριαντάφυλλο με φρεσκάδα εφηβείας, και σαγηνευτικό πατσουλί είναι τα τρία νέα συστατικά που συνθέτουν την αισθαντικότητά του. Οι αρωματικές τους νότες συνδυάζονται υφαίνοντας το αόρατο νήμα που ενώνει τα κορίτσια της Hermès.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.