ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς η skincare τελετουργία που θα διαλέξεις θα σε βοηθήσει να κάνεις pause στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2023

Πώς η skincare τελετουργία που θα διαλέξεις θα σε βοηθήσει να κάνεις pause στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας
Pexels
Έχουμε όλα τα μυστικά για το pampering που χρειάζεται η επιδερμίδα σας

Εκκρεμότητες, αναπάντητα e-mails, αμέτρητα meetings και γρήγοροι ρυθμοί – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της εποχής μας και εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς φυσικά να αμελούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Πολλές φορές φαντάζει δύσκολο, αλλά είναι πιο απλό από ό,τι πιστεύετε. Αρκεί να υιοθετήσετε μερικές καλές συνήθειες και να κάνετε μικρές “self –love” κινήσεις.

Εμείς θα σας προτείνουμε να ξεκινήσετε από το skincare pampering που θα κάνει την κάθε σας ημέρα ακόμη πιο απολαυστική (και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι δέσμευση). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημιουργήσετε ένα εντατικό beauty ritual, το οποίο όχι μόνο θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, αλλά θα σας ανεβάσει και τη διάθεση. Άλλωστε η περιποίηση της επιδερμίδας είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφορτιστείτε από μια κουραστική ημέρα.

Jenny.Gr
Pexels

Ο πιστός και ακλόνητος σύμμαχός σας σε αυτή τη νέα συνήθεια θα είναι η νέα ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites που ξεχωρίζει για τις clean συνθέσεις από βιολογικά εκχυλίσματα και υδατικό έγχυμα από το Όρος Άθως. Η φιλοσοφία του brand περιστρέφεται γύρω από την καθημερινή ανάγκη για χαλάρωση μυαλού και σώματος και το αποδεικνύει έμπρακτα μέσω των προϊόντων του και των άκρως απολαυστικών υφών.

Jenny.Gr
Pexels

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα βήματα για ένα χαλαρωτικό Athonites τελετουργικό ομορφιάς:

Βήμα 1ο: Cleanse & Comfort Face Oil

Jenny.Gr

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα στην περιποίηση της επιδερμίδας είναι αναμφίβολα το ντεμακιγιάζ. Το Cleanse & Comfort Face Oil της μάρκας Athonites αποτελεί το ιδανικό προϊόν καθαρισμού προσώπου που ξεχωρίζει για τα 100% φυσικής προέλευσης συστατικά του. Μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα «μεταμορφώνεται» από έλαιο, σε ανάλαφρο γαλάκτωμα και καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τόσο το μακιγιάζ όσο και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί από την ατμόσφαιρα.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας, κλείστε τα μάτια σας και απολαύστε το φυσικό άρωμα λεβάντας με νότες γερανιού, κυπαρισσιού και χαμομηλιού και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Τέλος, ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Το μυστικό του ντεμακιγιάζ είναι πάντα να αφαιρείται χωρίς τρίψιμο που προκαλεί τραυματισμούς. Η αίσθηση δροσιάς και ξεκούρασης που θα νιώσετε θα είναι μοναδική!

Βήμα 2ο: Cleanse & Purify Gentle Face Foam

Jenny.Gr

Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα τότε ο πλούσιος αφρός του Cleanse & Purify Gentle Face Foam υπόσχεται (και παραδίδει) αψεγάδιαστη, απόλυτα καθαρή επιδερμίδα χωρίς ίχνος ρύπων και μακιγιάζ. Το φυσικό άρωμα βασιλικού, κυπαρισσιών και λευκών λουλουδιών θα σας χαλαρώσει απόλυτα και θα σας κάνει να λατρέψετε την όλη διαδικασία.

Βήμα 3ο: Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck

Jenny.Gr

Αυτό το βήμα είναι το «κλειδί» για μια λαμπερή επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα και ζωντάνια. Το μυστικό είναι το Protect And Rescue Precious Oil Face & Neck, που περιέχει συστατικά 100% φυσικής προέλευσης που ενισχύουν τη ζωντάνια και τη σφριγιλότητα της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα θαυματουργό ξηρό έλαιο που «κλειδώνει» την υγρασία, επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό και λειαίνει γραμμές και ρυτίδες ενώ αποτελεί ένα τέλειο «καμβά» για χρήση jade roller ή gua sha. Άλλωστε τα skincare gadgets κάνουν θαύματα όταν συνδυάζονται με τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Το υπέροχο βοτανικό του άρωμα σε συνδυασμό με την ανάλαφρη υφή του, προκαλούν άμεσο αίσθημα ευεξίας και απομακρύνουν όλη την κούραση της ημέρας. Χρησιμοποιείται ιδανικά (αλλά όχι αποκλειστικά) στο βραδινό skincare, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί αναμιγνύοντας 2-3 drops στην ενυδατική σας κρέμα.

Βήμα 4ο: Restore & Revitalize 24H Moisturizing Face Cream

Jenny.Gr

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε την απαλή σα χάδι, Restore & Revitalize 24H Moisturizing Face Cream, η οποία διαθέτει ενυδατική, αντιγηραντική και επανορθωτική δράση χάρη στο συνδυασμό με δραστικά συστατικά όπως πεπτίδια και υαλουρονικό νάτριο. Η επιδερμίδα πλέον είναι καθαρή και έτοιμη να υποδεχτεί όλα τα πολύτιμα συστατικά της ενυδατικής. Η πλούσια υφή και το ξεχωριστό βοτανικό άρωμα θα σας κάνουν να ορκίζεστε σε αυτό το προϊόν!

Βήμα 5ο: Anti-Fatigue & Restore Eye Cream

Jenny.Gr

H περιοχή των ματιών είναι τρεις φορές πιο λεπτή από το υπόλοιπο πρόσωπο και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη περιποίηση. Όσο μεγαλώνουμε τα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους και στα μάτια συνήθως δημιουργούνται ρυτίδες, σακούλες και μαύροι κύκλοι. Η λύση λοιπόν κρύβεται σε μια ενισχυμένη αντιγηραντική κρέμα ματιών που θα δώσει boost και αναζωογόνηση στο βλέμμα. H Anti-Fatigue & Restore Eye Cream έχει όλα όσα αναζητά κάθε γυναίκα από την κρέμα ματιών της!

Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή και το λουλουδάτο άρωμά της αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για όποιον τη δοκιμάζει για πρώτη φορά, ενώ η τελική εντύπωση που αφήνει είναι ένα αίσθημα ξεκούρασης στο βλέμμα. Tα herο – συστατικά είναι το υψηλής ποιότητας υαλουρονικό νάτριο τριών διαφορετικών μοριακών βαρών και τα βιολογικά εκχυλίσματα αχίλλειας και καλέντουλας. Η ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι πάντα από τις πρώτες που εμφανίζουν σημάδια γήρανσης και καλό είναι να λάβετε από νωρίς τα μέτρα σας.

Εντάξτε τα παραπάνω βήματα στην καθημερινότητά σας ρουτίνα, από σήμερα κιόλας, δείτε πραγματική βελτίωση και αποκτήστε τη λαμπερή επιδερμίδα που ονειρεύεστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.