ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σάλμα Χάγιεκ: Μοιράζεται το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της (φορώντας μόνο την πετσέτα της)


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2023

Σάλμα Χάγιεκ: Μοιράζεται το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της (φορώντας μόνο την πετσέτα της)
Instagram/@salmahayek
Η Σάλμα Χάγιεκ ξέρει πώς να ζει τη ζωή στο έπακρο. Απολαμβάνει τον ήλιο σε υπέροχα μέρη και δεν ξεχνά ποτέ να φροντίσει τον εαυτό της (μέσα και έξω)

Η ίδια διαθέτει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και μάλιστα στα 56 της χρόνια είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Αν κάτι θέλουμε να μάθουμε απο εκείνη, αυτά είναι σίγουρα τα wellbeing μυστικά της για να έχει ένα τόσο φρέσκια επιδερμίδα και ένα φωτεινό βλέμμα. Πρόσφατα λοιπόν, αποκάλυψε μια από τις μεγαλύτερες συμβουλές που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια και δεν αλλάζει.

«Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας το άγχος μου εξαφανίζεται», έγραψε στο Instagram για να τιμήσει την Παγκόσμια Εβδομάδα Ευεξίας, ενώ μοιράστηκε μερικές υπέροχες φωτογραφίες. Η Σαλμα ποζάρει ξαπλωμένη, ημίγυμνη, σε μια παραδοσιακή σάουνα πεύκου. Είναι καλυμμένη περίτεχνα με λευκές πετσέτες και με τα μάτια της κλειστά.

Τα οφέλη της σάουνας για την υγεία και την ευεξία είναι τεκμηριωμένα, με μια μελέτη 25 ετών (περισσότερων από 2.300 άντρες) δείχνει ότι η τακτική χρήση σάουνας - μεταξύ 4 και 7 φορές την εβδομάδα - για 19 λεπτά τη φορά, μείωσε τον κίνδυνο τόσο του Αλτσχάιμερ όσο και της άνοιας, ενώ άλλες μελέτες έχουν δείξει θετικές επιδράσεις στην υγεία της καρδιάς και στις μυοσκελετικές διαταραχές, όπως η αρθρίτιδα και η ινομυαλγία.

Είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την πρόληψη πολλών ασθενειών. Η Χάγιεκ επιλέγει τη σάουνα τόσο για την σωματική υγεία όσο και για την ψυχική καθώς μια σύντομη στάση σε μια σάουνα μπορεί να βοηθήσει γρήγορα στην ανακούφιση από το στρες και την ένταση.

Μήπως να κλείσεις και εσύ ένα ραντεβού σύντομα;

Μέχρι τότε επέλεξε ένα αναζωογονητικό spray που θα σε φρεσκάρει καθημερινά:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.