ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Θέλεις νεανικό βλέμμα; H καφέ mascara είναι αυτό που χρειάζεσαι


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2023

Θέλεις νεανικό βλέμμα; H καφέ mascara είναι αυτό που χρειάζεσαι
Instagram/@Allana Davison
Αν η καφέ σκιά σου φαίνεται βαρετή, θα σε πείσουμε για το αντίθετο

Η καφέ mascara είναι τόσο παρεξηγημένη όσο ο σκέτος καφές, αλλά θα της δώσουμε την πρέπουσα σημασία. Δυο μεγάλες fans της καφέ mascara είναι η Kylie Jenner και η Kim Kardashian, και το μόνο που μένει είναι να τις ακολουθήσεις.

Η Kardashian μάλιστα αποκαλεί το trick της Jenner να χρησιμοποιεί καφέ mascara στις κάτω βλεφαρίδες «ιδιοφυΐα» και καθόλου άδικα. Αυτό το κόλπο χαρίζει στο βλέμμα βάθος και φυσικότητα, ενώ κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα. Και αν ακόμη διστάζεις να επενδύσεις σε μια καφέ mascara, υπάρχουν πολλοί τρόποι να την φορέσεις και να δείχνεις κομψή και stylish.

Jenny.Gr
Instagram @kyliejenner

Και αν ακόμη διστάζεις να επενδύσεις σε μια καφέ mascara, υπάρχουν πολλοί τρόποι να την φορέσεις και να δείχνεις κομψή και stylish. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να φορέσεις την καφέ mascara, σύμφωνα με τους ειδικούς:

  • Επίλεξε μια καφέ mascara που είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των βλεφαρίδων. Αυτό θα σε βοηθήσει να ορίσεις τις βλεφαρίδες και να τις κάνεις να ξεχωρίζουν.
  • Άπλωσε καφέ mascara τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Ξεκίνησε απλώνοντάς την στις επάνω βλεφαρίδες και, στη συνέχεια, στις κάτω βλεφαρίδες.
  • Χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για να δημιουργήσεις καμπύλη τις βλεφαρίδες πριν εφαρμόσεις καφέ mascara. Αυτό θα δώσει στις βλεφαρίδες μια πιο δραματική αίσθηση.
  • Πέρασε δύο στρώσεις καφέ mascara για πιο dramatic eye look. Άφησε το πρώτο χέρι να στεγνώσει πριν εφαρμόσεις το δεύτερο χέρι.
  • Με αυτές τις συμβουλές, μπορείς εύκολα να φορέσεις την καφέ mascara αυτό το καλοκαίρι και να κάνεις την διαφορά.

Παρακάτω θα βρεις τις αγαπημένες μας καφέ mascara που αξίζει να δοκιμάσεις:

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara

Jenny.Gr

Dior Diorshow Mascara

Jenny.Gr

Benefit Cosmetics They're Real! Lengthening Mascara

Jenny.Gr

Tarte Tarte Cosmetics Lights Camera Lashes Mascara

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.