ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 αρώματα Chanel που πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα στη ζωή σου


Ελένη Τσούτση

4 Ιουλίου 2023

5 αρώματα Chanel που πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα στη ζωή σου
Pexels
Αν δεν έχεις στην συλλογή σου ένα άρωμα Chanel, ήρθε η ώρα να προσθέσεις ένα από τα best sellers που θα αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτό σου

Δεν μπορείς πραγματικά να αγαπάς τα αρώματα και να μην έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά το iconic άρωμα Chanel No.5. Δημιουργήθηκε το 1921 με τον αρωματοποιό Ernest Beaux, από τότε ως σήμερα παραμένει ένα από τα πλέον θρυλικά αρώματα όλων των εποχών. Διαχρονικό από κάθε άποψη, το άρωμα αποπνέει θηλυκότητα και ενσαρκώνει το αρχικό αίτημα της Gabrielle Chanel: «Γυναικείο άρωμα, με άρωμα γυναίκας».

Τα αρώματα Chanel είναι συνυφασμένα με την πολυτέλεια και οι signature ευωδίες τους μας κάνουν να θέλουμε να τα προσθέσουμε όλα στο μπουντουάρ μας. Ο οίκος Chanel διαθέτει υπέροχες συλλογές καλλυντικών, αλλά τα αρώματα για εμάς είναι μια all time classic επιλογή.

Όλες αξίζουμε να έχουμε τουλάχιστον ένα άρωμα Chanel και αν δεν ξέρεις με ποιο να ξεκινήσεις σου έχουμε τη λίστα με τα best sellers Η Λίντα Λέβι, πρόεδρος του "The Fragrance Foundation" μοιράστηκε στο Harper Bazaar τη λίστα με τα πέντε κορυφαία αρώματα Chanel που έχουν τις καλύτερες πωλήσεις.

1. Chanel N°5 Parfum

Jenny.Gr

Το Chanel No. 5 Parfum κυκλοφόρησε το 1921 και κατέκτησε τις καρδιές μας. Οι νότες υλάνγκ υλάνγκ, νερόλι, περγαμόντο και λεμόνι κυριαρχούν και παντρεύονται μοναδικά με το κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο και το πατσουλί. Το αποτέλεσμα απλά συγκλονιστικό!

2. Chanel COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum

Jenny.Gr

Η ουσία μιας θαρραλέας και ελεύθερης γυναίκας απεικονίζεται μοναδικά από το Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum. Εξέπληξε τον εαυτό σου και ανέδειξε τις πιο κρυφές πλευρές του με αυτό το αριστοκρατικό άρωμα!

3. Chanel BLEU DE CHANEL Eau de Parfum

Jenny.Gr

Το Bleu de Chanel Eau de Parfum είναι ένα ξυλώδες άρωμα για άνδρες, αλλά αν σου αρέσουν τα έντονα αρώματα θα το λατρέψεις και εσύ. Οι νότες κορυφής είναι το γκρειπ φρουτ, το λεμόνι, η μέντα και το ροζ πιπέρι.

4. Chanel CHANCE EAU TENDRE Eau de Parfum

Jenny.Gr


Το Chance Eau Tendre Eau de Parfum είναι ένα φρουτωδες λουλούδενιο άρωμα, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι νότες κορυφής είναι κυδώνι και γκρειπ φρουτ, ενώ οι μεσαίες νότες είναι το τριαντάφυλλο και το γιασεμί.

5. Chanel BLEU DE CHANEL Parfum

Jenny.Gr

«Υπάρχει μια δυαδικότητα μέσα στο άρωμα όπου μια προφανής φρεσκάδα συναντάται με μια ξαφνική οικεία μορφή αισθησιασμού και δύναμης», εξηγεί ο Olivier Polge, αρωματοποιός, που πήγε ένα βήμα παρακάτω τη συλλογιστική, συνθέτοντας την εκλεπτυσμένη κομψότητα του BLEU DE CHANEL Parfum το 2018. Ο ίδιος βλέπει τη διαδικασία σαν εκείνη που πραγματοποιεί ένας ζωγράφος για να αναμείξει συγκεκριμένες αποχρώσεις στην παλέτα του. Το BLEU DE CHANEL Parfum επιτρέπει σε κάποιον να εκφράσει κάτι ειλικρινές και ενστικτώδες για την προσωπικότητά του.

Εσύ με ποιο θα δοκιμάσεις πρώτο;

Δες στην παρακάτω gallery τα φρέσκα αρώματα του καλοκαιριού:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.