ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ήλιος, θάλασσα και Suncare σε ένα μοναδικό ταξίδι στη Μύκονο


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2023

Ήλιος, θάλασσα και Suncare σε ένα μοναδικό ταξίδι στη Μύκονο
Η InterΜed μας ταξίδεψε στη Μύκονο και μας σύστησε τη νέα αντηλιακή σειρά Luxurious Suncare

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, φως, απέραντο γαλάζιο και ο αναζωογονητικός αέρας των Κυκλάδων. Το καλοκαίρι είναι συναίσθημα που μας απελευθερώνει από όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας τον χειμώνα. Όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω μας και είμαστε έτοιμοι για νέες ηλιόλουστες περιπέτειες. Αυτό ακριβώς έζησα στο ταξίδι μου στην Μύκονο μαζί με την InterMed.

Η InterMed λοιπόν οργάνωσε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς για να μάθουμε τα πιο hot καλοκαιρινά νέα. Αξίζει, να τονίσουμε ότι πρόκειται για μια ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που από το 1996 καινοτομεί με τα προϊόντα της καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες της γυναίκας και του άνδρα με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τόσο η Πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη όσο και το φιλόξενο team του brand, μας υποδέχτηκαν με ένα μεγάλο χαμόγελο και μας έδειξαν όλες τις ομορφιές του νησιού. Εκτός, όμως από την υπέροχη παρέα, τις νησιώτικες λιχουδιές και τα party vibes, η InterMed μας σύστησε την ανανεωμένη σειρά αντηλιακών της “Luxurious Suncare” που θα μας προστατεύσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Καλοκαίρι και αντηλιακή προστασία άλλωστε πάνε μαζί!

Jenny.Gr

Γιατί ξεχωρίζει η σειρά “Luxurious Suncare”;

Η νέα σειρά διαθέτει εύχρηστες αλλά και καινοτόμες συσκευασίες που μπορεί να επωφεληθεί όλη η οικογένεια. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το γεγονός ότι δεν έχει επιβλαβή φίλτρα, ενώ οι συνθέσεις όλων των προϊόντων είναι με φαρμακευτικές ύλες πρώτου βαθμού. Ακόμη, έχουν ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες –ό,τι δηλαδή αναζητάμε από μια σύγχρονη αντηλιακή σειρά. Μάλιστα, τα περισσότερα προϊόντα διαθέτουν πολύτιμα συστατικά όπως τη βιταμίνη C και Ε, τη νιασιναμίδη, τα προβιοτικά και το υαλουρονικό οξύ που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.

Jenny.Gr

Ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό της σειράς είναι η περιβαλλοντική τους υπευθυνότητα. Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και φτιαγμένες από ανακυκλωμένα υλικά θέλοντας έτσι το brand να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του.

Από το δικό μου νεσεσέρ πάντως δεν λείπουν τα παρακάτω προϊόντα:

1. Luxurious Suncare Αντηλιακή Κρέμα για το Σώμα SPF50 σε Spray

Jenny.Gr

Διάφανo spray που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα σε στεγνό ή βρεγμένο δέρμα, δημιουργώντας έναν υδρόφοβο φραγμό.Η αντιοξειδωτική σύνθεση με βιταμίνη C και ο ενισχυμένος συνδυασμός UV φίλτρων προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από την UVA, UVB ακτινοβολία και αντιγηραντική δράση.

2. Στικ Luxurious Sun Care Stick SPF50+

Jenny.Gr

Προσφέρει πολύ υψηλή, ευρέος φάσματος προστασία των ευαίσθητων ζωνών (μύτη, αυτιά, χείλια, χέρια, ώμοι, μελαγχρωματικές κηλίδες) αλλά και των ουλών. Δημιουργεί έναν αόρατο μανδύα προστασίας που παραμένει ανθεκτικός στο νερό και στον ιδρώτα.

3. Αντηλιακό χειλιών με βούτυρο καριτέ, jojoba oil Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF30

Jenny.Gr

O ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

4. Luxurious Sun Care Monoï Oil για έντονο μαύρισμα

Jenny.Gr

Το Luxurious Suncare Monoi Oil, με βιταμίνη Ε και εξωτικό άρωμα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση. Το έλαιο Moinoi που περιέχει είναι ένα πολύτιμο έλαιο που παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Γαλλική Πολυνησία και έχει εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες.

5. Luxurious Hair Sea mist για beach waves

Jenny.Gr

To Luxurious Hair Sea Mist με αλόη, κερατίνη και προ-βιταμίνη Β5 xαρίζει κυματιστά μαλλιά παραλίας, δίνοντας τον όγκο και την υφή που επιθυμείς, ενώ παράλληλα περιποιείται & θρέφει την τρίχα. Το αποτέλεσμα; Super styling αλλά και φροντίδα μαζί!

Ανακάλυψε και εσύ όλα τα προϊόντα της σειράς Luxurious SunCare της InterMed στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.