ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ των διακοπών


Ελένη Τσούτση

18 Ιουλίου 2023

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ των διακοπών
Instagram/@bizceizleyin
Το νεσεσέρ των διακοπών σου δεν χρειάζεται να έχει πολλά. Αρκεί να σκεφτείς έξυπνα και να έχεις μαζί σου πολυχρηστικά καλλυντικά

Μόλις σου ετοιμάσαμε το απόλυτο survival kit των καλοκαιρινών σου αποδράσεων. Αν είσαι στη διαδικασία που ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, αυτό το άρθρο είναι μια μικρή υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεσαι όλα τα καλλυντικά σου! Ας είμαστε ειλικρινείς δεν θα τα χρησιμοποιήσεις αφού τα θέλεις μαζί σου για να αισθάνεσαι ασφάλεια. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις νοοτροπία και να έχεις τα απολύτως απαραίτητα;

Σου αρκούν ένα highlighter, ένα ρουζ, ένα concealer, μια mini παλέτα σκιών και ένα κραγιόν. Το πακετάρισμα θα γίνει παιχνίδι και εσύ δεν θα ξοδεύεις ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Άλλωστε το καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι minimal και φυσικό. Απόλαυσε ξένοιαστα τις διακοπές σου, χωρίς να έχεις το άγχος να τα πάρεις όλα μαζί σου.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα μόνα 5 καλλυντικά που χρειάζεσαι και σίγουρα βρίσκονται ήδη στο μπουντουάρ σου:

1.DUST+CREAM Wake Up & Highlight Up - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Πλούσια φόρμουλα με πολύχρωμες πέρλες, η οποία δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα λάμψης. Η σύστασή της προσφέρει βελούδινη υφή και αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Με βιταμίνη Ε, έντονη απόδοση χρώματος, χαρίζει φωτεινή όψη στην επιδερμίδα.

2. PIXI, On-The-Glow Blush, Tinted Moisturising Stick, GLOW BLUSH RUBY - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Είναι το απόλυτο ρουζ το καλοκαίρι και θα σου χαρίσει τη φρεσκάδα που θέλεις στις εξόδους σου. Εύκολο στη χρήση, δεν χρειάζεται να σπαταλάς τον χρόνο σου μπροστά από τον καθρέφτη.

3. Kiko Milano New Universal Stick Concealer 08 Universal Beige - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Κρεμώδες concealer σε stick, που προσφέρει ελαφριάς εστίασης φωτεινότητα. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικά έλαια για να μαλακώνει την επιδερμίδα και μικροσφαιρίδια που αντανακλούν το φως και αποκρύπτουν οπτικά τυχόν ατέλειες.

4. 5 Couleurs Couture - Limited Edition Eye Palette - Creamy Texture - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η παλέτα 5 Couleurs Couture κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικούς limited-edition συνδυασμούς αποχρώσεων που σχεδίασε ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, εμπνευσμένος από την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στην Dior Riviera. Οι σκιές σε μορφή πούδρας έχουν άνετη κρεμώδη υφή που δεν συγκεντρώνεται στην πτύχωση του βλεφάρου.

5. Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες, "γεμίζει" τα χείλη με εντυπωσιακό χρώμα, σχεδιασμένο να κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Κραγιόν υψηλής-απόδοσης που παραμένει αναλλοίωτο και εντυπωσιακό για 10 ώρες, ενώ δεν "τρέχει", δε μαζεύει στις γραμμές και δε "σπάει".

Δες στην παρακάτω gallery: Αυτά είναι τα 7 αντηλιακά πόλης που μπορείς να επενδύσεις τώρα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.