ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός του προσώπου το καλοκαίρι;


Ελένη Τσούτση

27 Ιουλίου 2023

Πώς πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός του προσώπου το καλοκαίρι;
Instagram/ @clickmyworld
H επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες αναλόγως την εποχή

Η συνήθεια που καλό είναι να ακολουθήσεις το καλοκαίρι, για να βοηθήσεις το πρόσωπό σου, είναι να το καθαρίζεις αμέσως μόλις μπεις στο σπίτι. Ο καθαρισμός άλλωστε είναι το Α και το Ω σε αυτήν την ιεροτελεστία και αν μέχρι τώρα, δεν έδινες βάση σε αυτό το βήμα, ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη!

Πρώτα από όλα, πρέπει να επιλέξεις προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ, σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας σου.

Τα μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης είναι καλά και πρακτικά για το ταξιδιωτικό νεσεσέρ σας ή για ένα βράδυ που ξενυχτήσεις και δεν έχεις κουράγιο για ντεμακιγιάζ. Μην το παρακάνεις όμως με τη χρήση τους γιατί, όπως επισημαίνουν και οι experts, αφυδατώνουν την επιδερμίδα.

Καθάρισε λοιπόν τα χέρια σου και με το ειδικό καθαριστικό προσώπου, κάνε απαλό μασάζ, ξεπλένοντας με χλιαρό νερό. Σκούπισε με μία καθαρή πετσέτα και εφάρμοσε μικρή ποσότητα από την ενυδατική σου κρέμα, ακόμα και αν είναι απόγευμα ή μεσημέρι. Η αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας θα σε ανακουφίσει εν μέσω καύσωνα, και όχι μόνο!

Clinea Balance Spell Gel Καθαριστικό Gel Προσώπου - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Καθαριστικό Gel προσώπου εμπλουτισμένο με τσάι Matcha και Φυσικό Σαλικυλικό Οξύ. Διώξε από πάνω σου τις έγνοιες της μέρας και απόλαυσε ένα πιο καθαρό και φρέσκο δέρμα. Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα σου με φρεσκάδα και αναζωογόνηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.