ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εκπτώσεις alert: 5 serums κάτω των 15 ευρώ που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα


Ελένη Τσούτση

17 Ιουλίου 2023

Εκπτώσεις alert: 5 serums κάτω των 15 ευρώ που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
Instagram/@ maralafontan
Ένα ενυδατικό serum θα σου χαρίσει ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα

Aναζητάς εκείνο το προϊόν ομορφιάς που θα σου χαρίσει λαμπερό και νεανικό δέρμα μόνο με λίγες κινήσεις; Τότε ήρθε η ώρα να βέλεις τo swerum στη ζωή σου και στην skincare routine σου. Είναι το προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που φροντίζεις την επιδερμίδα σου και θα δεις αμέσως την διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μειώνει τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια της γήρανσης που προκαλούνται τόσο από τις ελεύθερες ρίζες όσο και τον ήλιο. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να ξεχάσεις την καθημερινή εφαρμογή του αντηλιακού σε όλο το πρόσωπο χωρίς να ξεχνάς λαιμό και ντεκολτέ. Είναι σημαντικό λοιπόν, να εντάξεις ένα serum , όχι μόνο για να καταπολεμήσεις τα σημάδια γήρανσης, αλλά και να τα προλάβεις.

Βρες στην παρακάτω λίστα όλα τα serums που μπορείς να βρεις κάτω από 15 ευρώ:

1. Garnier Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Super Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Πιο απαλή και σφριγηλή επιδερμίδα με μια χρήση. Το καθαρό υαλουρονικό οξύ περιέχει ενεργό συστατικό που επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έως x1000 φορές το βάρος του σε νερό.

2. CeraVe Resurfacing Retinol Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ορός προσώπου με ρετινόλη της CeraVe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος.Μειώνει την εμφάνιση σημαδιών μετά από ακμή και συσφίγγει τους πόρους. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και λειαίνει την επιδερμίδα. Σύνθεση με 3 απαραίτητα ceramides, εκχυλίσματα ρίζας γλυκόριζας και νιασιναμίδη.

3. Natura Siberica Lab Biome Hydration Face Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η δύναμη των άγριων φυκιών για μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Αυτός ο ορός ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα, εξαλείφοντας σημάδια στρες και κούρασης. Περιέχει:

  • Υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.
  • Άγρια καφέ φύκια Sakhalin που βοηθούν στην αντιγήρανση, διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και επαναφέρουν τον τόνο και την ελαστικότητα.

4. Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum- Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ο ενυδατικός ορός προσώπου Hydro Boost ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει άμεση λάμψη μειώνοντας τα σημάδια κόπωσης, για πραγματικά αναζωογονημένη και νεανική όψη. Αυτός ο ενυδατικός ορός είναι εμπλουτισμένος με Yαλουρονικό οξύ για 24ωρη ενυδάτωση. Τα μικροσφαιρίδια απελευθερώνουν όλες τις αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της βιταμίνης E μόλις πιέζετε την αντλία, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και άμεση απορρόφησή τους από την επιδερμίδα.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή η σύνθεση συνδυάζει υαλουρονικό οξύ χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους, καθώς και H.A. επόμενης γενιάς. διαπολυμερές σε συνδυασμένη συγκέντρωση δύο τοις εκατό για ενυδάτωση πολλαπλού βάθους Αυτό το σύστημα υποστηρίζεται με την προσθήκη B5 για βελτιωμένη ενυδάτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.