ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 κρέμες που λειαίνουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες (θα τις βρεις με έκπτωση)


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2023

5 κρέμες που λειαίνουν και τις πιο βαθιές ρυτίδες (θα τις βρεις με έκπτωση)
Instagram/@ Caroline Labouchere
Οι κρέμες αντιγήρανσης που θα εξαφανίσουν όλα τα σημάδια του χρόνου από την επιδερμίδα σου

To πέρασμα του χρόνου μας απασχολεί όλες μας. Η συμφιλίωση με την ηλικία είναι το πρώτο βήμα, έπειτα όμως μπορούμε να βρούμε τρόπους ώστε να βελτιώσουμε (αν το θέλουμε φυσικά ) τα σημάδια του χρόνου, όπως τις ρυτίδες. Τα κατάλληλα skincare προϊόντα μπορούν να γίνουν ο καλυτερός μας φίλος αφού θα σταματήσουν τα σημάδια του χρόνου και θα αποκτήσουμε τη λάμψη που ονειρευόμαστε.

Από μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης δε μπορούν να λείπουν οι κρέμες προσώπου, οι οποίες μπορούν κυριολεκτικά να μεταμορφώσουν το δέρμα μας προς το καλύτερο. Η συστηματική τους χρήση έχει ως αποτέλεσμα να λειάνουν, να ενυδατώσουν και παράλληλα να χαρίσουν σύσφιξη στην επιδερμίδα.

Εκτός από την επιλογή μιας καλής κρέμας η οποία περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται το δέρμα μας, πρέπει να εστιάσουμε και στην σωστή εφαρμογή της. Την εφαρμόζουμε με απαλές κινήσεις, χωρίς να ξεχνάμε το λαιμό και το ντεκολτέ.

Οι skincare experts προτείνουν να απλώνουμε την κρέμα προσώπου σε 1 ή 2 δάχτυλα και μετά να κάνουμε μασάζ ώστε να μη χάσουμε καθόλου προϊόν στις παλάμες σας.Οι κρέμες κατά της γήρανσης περιέχουν πολύ βοηθητικά συστατικά για το δέρμα όπως τη ρετινόλη, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, τα οποία καταπολεμούν και τις πιο επίμονες ρυτίδες.

Παρακάτω θα βρεις τις 5 καλύτερες κρέμες αντιγήρανσης (με έκπτωση) για να ανανεώσεις την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου:

1. VALMONT V-LINE LIFTING CREAM - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

H V-line της σειράς Lines & Volumes είναι κρέμα ημέρας ή νύχτας που λειαίνει, συσφίγγει θεαματικά το δέρμα και επαναφέρει τη συνοχή του χάρη στο ειδικό συστατικό Lift-Tens.

2. LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA ANTI-WRINKLE CREAM SPF20 - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Τα εργαστήρια Lancôme δημιούργησαν την νέας γενιάς κρέμα Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20, που δρα κατά της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Λιναρόσπορου που προέρχεται από τη Γαλλία, η κρέμα αυτή γίνεται ένα με την επιδερμίδα προσφέροντας αποδεδειγμένη τριπλή αποτελεσματικότητα: απαλύνει τις ρυτίδες - ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας - χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

3. LANCASTER TOTAL AGE CORRECTION AMPLIFIED- ANTI AGING DAY CREAM - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η Total Age Correction Amplified Anti-Aging Day Cream & Glow Amplifier SPF15 της Lancaster, είναι η κρέμα ημέρας που δίνει αμέσως μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σας. Μέρα με τη μέρα, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, επαναπροσδιορίζεται και η επιδερμίδα αποκτά μια μοναδική λάμψη.

4. LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM SHEER -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Εμπλουτισμένη με την τελευταία καινοτομία από χαβιάρι, η Skin Caviar Luxe Cream Sheer έχει μια ευχάριστα απαλή υφή, προσφέροντας ανεπανάληπτη ανόρθωση και σύσφιξη σε μια ανάλαφρη σύνθεση.

5. GUERLAIN ABEILLE ROYALE NIGHT CREAM- Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα νύχτας για επανόρθωση και σύσφιγξη του προσώπου. Αποτέλεσμα, ολική διόρθωση και δράση σε σφριγηλότητα, ρυτίδες, λάμψη. Το άρωμά της, συνδυασμός μελιού και φρέσκων λουλουδιών, αποτελεί δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Thierry Wasser και είναι το signature scent σε όλα τα προϊόντα της σειράς Abeille Royale. Ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.