ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

After sun: Γιατί το χρειάζεται η επιδερμίδα σου + 3 για να διαλέξεις


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2023

After sun: Γιατί το χρειάζεται η επιδερμίδα σου + 3 για να διαλέξεις
Instagram/@bizceizleyin
Το after sun είναι απαραίτητο όσο ο ήλιος γίνεται και πιο έντονος

Η έκθεση στον ήλιο προϋποθέτει ότι έχουμε λάβει και τα κατάλληλα μέτρα και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Μπορεί να γνωρίζουμε πώς θα προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τον ήλιο αλλά δεν έχουμε κάνει focus στο πως μπορούμε να την φροντίζουμε μετά τον ήλιο.Τα after sun είναι τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη, ελαστική και απαλή. Κάναμε λοιπόν μια αναζήτηση και συγκεντρώσαμε τα καλυτέρα after sun που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτος το καλοκαίρι για να χαρίσετε στο δέρμα σας την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Jenny.Gr
Pexels

Τι συμβαίνει στο δέρμα μετά από την ηλιοθεραπεία;

Όταν εκτίθεσαι στον ήλιο, οι υπεριώδεις ακτίνες «επιτίθενται» στην επιδερμίδα σου με αποτέλεσμα μετά από πολλές ώρες ηλιοθεραπεία; οι άμυνες της να αποδυναμώνονται. Αυτό σημαίνει ότι το προστατευτικό film λεπταίνει, οι ελεύθερες ρίζες πολλαπλασιάζονται, ενώ το δέρμα αποκτά θαμπή όψη χάνοντας κάθε ίχνος ελαστικότητας και απαλότητας.

Γιατί η επιδερμίδα σας χρειάζεται after sun;

Τα after sun έχουν στη σύνθεσή τους συστατικά που συμβάλλουν στη φυσική αποκατάσταση της επιδερμίδας. όπως οι βιταμίνες C, Ε και η αλόη βέρα, ενώ η υφή τους είναι δροσερή και αναζωογονητική!

Diοr Solar The After-Sun Balm Hydrating and Refreshing After-Sun Care - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Dior Solar The After-Sun Balm είναι το ενυδατικό και αναζωογονητικό balm του Dior: καταπραΰνει το δέρμα στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο και ενισχύει το μαύρισμα. Η δροσερή και ευχάριστη υφή του καταπραΰνει την έλλειψη άνεσης και αφήνει το δέρμα απολαυστικά αρωματισμένο.

Lancaster Sun Sensitive After Sun Repairing Balm - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το καινοτόμο after sun προϊόν, θα σας βοθηθήσει να καταπραΰνετε και να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, ύστερα απο την έκθεση στο ήλιο. Έχει δημιουργηθεί με συστατικά 96% φυσικής προέλευσης. Συνδυάζοντας το Sunsicalm Complex και το Tan Activator Complex, βοηθά στην επιδιόρθωση και την άμεση άνεση του ευαίσθητου δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα σας λαμπερή.

Clarins Refreshing After Sun Gel Face & Body - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δροσερό τζελ προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο που δροσίζει την επιδερμίδα και επιμηκύνει το μαύρισμα. Στη σύνθεση εκχύλισμα ηλιοτρόπιου (μειώνει το αίσθημα καύσου και καταπραΰνει), εκχύλισμα mimosa tenuiflora για προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, καθώς και ένας συνδυασμός aloe vera, καρπουζιού και shea butter, που ενυδατώνει για 48 ώρες και θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.