ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτός είναι ο Νο1 κανόνας στο ημιμόνιμο μακιγιάζ - Εγγυάται ότι το αποτέλεσμα είναι καλό


Σταυρούλα Γιαννούλη

27 Αυγούστου 2023

Αυτός είναι ο Νο1 κανόνας στο ημιμόνιμο μακιγιάζ - Εγγυάται ότι το αποτέλεσμα είναι καλό
Pexels
Κάθε γυναίκα φέρει ένα σύνολο μοναδικών χαρακτηριστικών. Είναι αυτά που πρέπει να καθοδηγούν κάθε τεχνίτρια Ημιμόνιμου Μακιγιάζ στο έργο που αναλαμβάνει πάνω στο πρόσωπο της πελάτισσάς της. 

Σίγουρα, η εποχή που διανύουμε δεν έχει ως «σημαία» της την φυσικότητα. Φίλτρα παντού, υποσχέσεις «για εντυπωσιακό αποτέλεσμα» σε προϊόντα και υπηρεσίες, υπερβολή στις προσδοκίες. Η φιλοσοφία που καθοδηγεί το έργο μου στο ημιμόνιμο μακιγιάζ διέπεται από μια αξία που πάει κόντρα στην εποχή: την φυσικότητα, την οποία σας προανέφερα.

Πιστεύω στη δύναμη και την διαχρονικότητά της. Όσα trends κι αν εμφανιστούν (και εξαφανιστούν μετά από λίγο), δεν πρόκειται να την επηρεάσουν. Παραμένει ακλόνητη μέσα στο χρόνο και λάμπει στο θρόνο της.

Jenny.Gr
Pexels

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ θα πρέπει να αποτελεί ένα εργαλείο που ενισχύει την αυθεντικότητα της ομορφιάς που έχει καθεμία από εμάς - δεν θα πρέπει ούτε να την αλλοιώνει, ούτε να την καλύπτει.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ δεν θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, ούτε γιατί απλά «είδαμε κάτι και μας άρεσε». Υπάρχει περίπτωση αυτό που μας αρέσει τώρα να μην μας αρέσει αύριο και να μετανιώσουμε που το κάναμε. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, μια γυναίκα θα πρέπει να επιδιώκει ένα αποτέλεσμα τόσο διακριτικό και φυσικό που δεν αποκλείει το μακιγιάζ.

Jenny.Gr
Pexels

Ο «χρυσός κανόνας» στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Υπάρχει ένας δικός μου, «χρυσός κανόνας» που αποτελεί πάντα την εγγύηση ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας τεχνίτριας είναι ισορροπημένο και ποιοτικό: κανείς δεν καταλαβαίνει εύκολα ότι έχει μεσολαβήσει τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ. Το μόνο που βλέπει είναι ένα πρόσωπο με γεμάτα χαρακτηριστικά, ελκυστικό, φρέσκο και νεανικό. Μετά την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ, τα φρύδια θα πρέπει να είναι συμμετρικά και καλοσχηματισμένα, τα χείλη να έχουν υπέροχο σχήμα και φυσικό, ζωντανό χρώμα και τα μάτια μια αριστοτεχνική γραμμή στο περίγραμμα, που θα δείχνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες.

Όταν κάποιος μπορεί να διακρίνει εύκολα ότι έχει μεσολαβήσει ημιμόνιμο μακιγιάζ, σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και μη ποιοτικό. Με χρώματα κακής ποιότητας και τεχνική που δείχνει απειρία.

Το καλό και ποιοτικό ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν φαίνεται έντονα

Πολλές γυναίκες μου ζητούν ένα αποτέλεσμα που σχεδόν θέλει να τις «μεταλλάξει» σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Μου ζητούν να αλλάξω τα χαρακτηριστικά τους και να γίνουν κάτι άλλο από αυτό που είναι. Για μένα αυτό, δεν είναι αγάπη προς τον εαυτό μας. Είναι κάτι που δεν χρειαζόμαστε. Είναι έλλειψη αυτοεκτίμησης και βαθιά ανασφάλεια. Είναι ωραίο να ζητάμε από τον τεχνίτη που μας αναλαμβάνει, το υγιές, το ισορροπημένο, αυτό που δεν μας δεσμεύει και αναδεικνύει την μοναδικότητά μας.

Σίγουρα, η φυσική ομορφιά είναι πολυδιάστατη και γίνεται αντιληπτή με διαφορετικό τρόπο από κάθε γυναίκα. Δεν υπάρχει μία και μόνο εκδοχή. Η σωστή εκδοχή είναι αυτή που αντανακλά την προσωπικότητά μας και μας κάνει να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.